Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știe cum să o dea gata! Secretul lui Florin Pastramă pentru a o face fericită pe Brigitte. ”Mă simt o norocoasă”

Publicat:

Brigitte și formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodata, mai ales ca in curand vor deveni și parinți. Barbatul reușește mereu sa-și impresioneze soția cu daruri care mai de care. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Marin, ipostaza minunata de Paște. Vedeta a renunțat la inhibiții, niciodata nu ai vazut-o atat de fericita

16:40, 04.05.2024 - Andreea Marin este o femeie foarte frumoasa, care a reușit sa se faca remarcata rapid la debutul sau in televiziune. Secretul succesului sau este o combinație intre pasiune, determinare și devotament fața de munca și fața de ceilalți. Datorita carierei sale remarcabile, vedeta a devenit una dintre cele…

Arta nepasarii: 10 moduri simple pentru a trai o viața fericita

00:25, 20.04.2024 - Exista o legatura profunda intre fericire și stapanirea artei nepasarii. Secretul consta in a ști unde sa-ți investești energia. Sa-ți petreci timpul ingrijorandu-te pentru lucruri care nu sunt sub controlul tau poate fi obositor și stresant.

Eșec in instanța pentru Brigitte și Florin Pastrama! Ce se intampla in dosarul maștilor contrafacute

23:00, 10.04.2024 - Eșec in instanța pentru Brigitte și Florin Pastrama. Cei doi soți și-au jucat ultima carte in procesul deschis impotriva lor de trei dintre cele mai celebre brand-uri din lume. Ce se intampa in dosarul maștilor contrafacute.

Secretul de frumusețe al frantuzoaicelor. Cum reușesc sa transforme un așa-numit defect intr-un adevarat sex-appeal

19:30, 29.02.2024 - Prin abordarea lor in ceea ce privește relația cu propria frumusețe, franțuzoaicele demonstreaza ca increderea in sine și acceptarea propriei individualitați sunt cheia unei apariții impecabile. Capacitatea lor de a transforma orice imperfecțiune sau așa-zis defect intr-un element de atractivitate constituie…

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru iubitul ei, Ronald Gavril. Impresara este mai fericita ca niciodata de cand l-a intalnit pe luptator: „Cat de norocoasa sunt sa te am” / FOTO

11:45, 28.02.2024 - Anamaria Prodan nu iși m ai incape in piele de fericire de cand l-a intalnit pe Ronald Gavril. De curand, impresara din fotbalul romanesc i-a facut o noua declarație de dragoste iubitului ei, Ronald Gavril. Iata ce mesaj i-a transmis de aceasta data cunoscutului luptator!

Cum faci clatita perfecta. Secretul desertului pufos, dezvaluit de dr. Bilic: „Nu este magie, ci chimie!”

14:25, 23.02.2024 - Desert de nerefuzat, clatitele se pregatesc ușor, insa este obligatoriu sa respectam cațiva pași ai gatirii. Nutriționistul Mihaela Bilic dezvaluie secretul celor mai pufoase și fragede clatite.

Star Matinal. Care este secretul fericirii Bellei Santiago și al soțului ei, Ionuț. Cei doi, interviu emoționant: „Comunicarea și...” / VIDEO

09:10, 15.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Bella Santiago și soțul ei, Ionuț, au marturisit care este secretul fericirii lor. Cei doi au oferit un interviu emoționant și au vorbit deschis despre viața lor. Iata ce declarații au facut artista și partenerul ei de viața!

Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama! Și-au incerct norocul, insa judecatorii nu au fost induplecați

23:40, 12.02.2024 - Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama. Cei doi soți și-au incercat norocul in fața magistraților, insa, se pare ca nu au reușit sa-i induplece. Ce au hotarat judecatorii in dosarul maștilor contrafacute.


Ce parere ai despre aceasta stire?