Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastramă! Și-au încerct norocul, însă judecătorii nu au fost înduplecați

Publicat:

Vești proaste pentru Brigitte și . Cei doi soți și-au incercat norocul in fața magistraților, insa, se pare ca nu au reușit sa-i induplece. Ce au hotarat judecatorii in dosarul maștilor contrafacute.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Vesti proaste pentru acesti pensionari: pierd bani la recalculare! Chiar noua Lege a Pensiilor 2024 prevede asta

09:30, 07.04.2024 - Data de 1 septembrie 2024 nu aduce doar vesti bune pentru pensionarii din Romania. Nu toti oamenii se vor alege cu „lefurile” marite. Vor exista si scaderi de venituri. Una din cele mai mari probleme din legea pensiilor este aceea ca pensionarii vor trebui sa faca dovada ca au muncit ore suplimentare,…

Mercur e retrograd pana pe 25 aprilie! Sunt vești proaste pentru trei zodii, care vor fi grav afectate!

06:45, 04.04.2024 - Mercur e retrograd pana pe 24 aprilie 2024! Nu mai puțin de trei zodii vor fi grav afectate de capriciile lui Mercur, spun specialiștii! Iata care sunt previziunile facute pentru fiecare zodie in parte, pentru perioada 1 aprilie - 24 aprilie, de catre astrologul Camelia Patrașcanu. Previziuni pentru…

Ce au decis judecatorii in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu! Sentința este definitiva

13:05, 22.02.2024 - Judecatorii au luat o decizie de ultim moment in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu, baiatul care a omorat cu mașina doi adolescenți! Sentința este definitiva in ceea ce-l privește pe tanar!

Vești proaste pentru cei care lucreaza dupa ce se pensioneaza! Anunțul facut de Doina Parcalabu

17:05, 10.02.2024 - O veste importanta și ingrijoratoare vine din partea fostului președinte al Casei Naționale de Pensii, Doina Parcalabu, cu privire la situația celor care aleg sa continue sa lucreze dupa ce se pensioneaza.

Vești proaste pentru șoferi! Amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentara. Cand pot aprinde luminile de avarie

08:45, 06.02.2024 - Vești proaste pentru șoferi! In anul 2024 sunt amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentara. Iata cand pot aprinde conducatorii auto luminile de avarie, dar și cați bani trebuie sa scoata din buzunare daca staționeaza neregulamentar!


Ce parere ai despre aceasta stire?