Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Steluțe cu scorțișoară, desertul perfect pentru Crăciun. Ai nevoie doar de 5 ingrediente!

Publicat:

In acest caz, ce ai spune de niste biscuiti fragezi si crocanti in acelasi timp, cu aroma subtila de portocala si cardamom? Nu contin gluten, au foarte putin zahar si pot fi gata in maximum o ora!Stelute cu scortisoara, cel mai bun si cel mai simplu desert pentru CraciunVei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:- 200 grame faina de migdale sau migdale date prin blender- 70 grame zahar pudra- o lingura de scortisoara macinata- 1/2 lingurita de cardamom- 2 linguri zeama de portocala- 1/2 lingura coaja de portocala data prin razatoare- Un praf de sareCum se prepara acest desert pentru Craciun?Pentru…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa faci sirop de afine

10:01, 20.06.2024 - Afinele pot fi consumate atat in stare proaspata, in diferite combinații pentru pregatirea dulciurilor, dar pot fi și ingredientul principal al unui sirop dulce și aromat. Iata cum faci sirop de afine. Iți recomandam o rețeta de bautura racoritoare de vara pe care o poți face foarte ușor acasa. De ce…

Retete de sirop de zmeura

10:10, 18.06.2024 - A inceput sezonul zmeurei, fructul verii care are un conținut bogat de vitamine, calciu, fier și potasiu. Poți folosi fructele proaspete intr-o varietate de rețete culinare, dar poți pregati și cel mai aromat sirop de zmeura. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati suc din zmeura.Aromata și…

Rulada cu capșuni și crema de mascarpone cu frișca. Rețeta perfecta pentru ocazii speciale

09:55, 04.06.2024 - Ruladele sunt printre cele mai delicate și elegante deserturi, datorita formei și secțiunilor simetrice. Rețetele sunt foarte versatile. Poți crea o mulțime de combinații intre foile de rulada și diferite creme sau fructe.Descopera aici și o rețeta de rulada de cacao cu migdale și creme de ciocolata…

Prajitura rasturnata cu fructe – cum se prepara

09:05, 10.05.2024 - Prajiturile cu fructe au o aroma aparte. Au aluat fraged la baza, pufos la interior, iar umplutura bogata de fructe le ofera o savoare nemaipomenita. Iata cateva idei de prajituri cu un decor deosebit datorita modul de pregatire. Prajitura rasturnata cu fructe.Iți recomandam cateva rețete de prajituri…

Rețeta prajiturii Durerea. Cum se prepara acest desert

21:21, 08.05.2024 - Ingrediente pentru aluat:200g faina150g unt100g zahar pudra1 ou1 lingurița extract de vanilieIngrediente pentru umplutura:200g nuca macinata100g zahar2 lingurițe ness (cafea solubila)2 oua100ml lapteEsența de vanilieMod de preparare:Aluat:Intr-un castron, amesteca faina și zaharul pudra.Adauga untul…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

Paine cu lapte batut in aluat. Cea mai pufoasa și alba paine

09:40, 25.03.2024 - Painea de casa este, de cele mai multe ori, mai gustoasa decat painea din comerț. Controlul ingredientelor este la tine, dar și satisfacția obținerii unui produs preparat in casa. In plus, mirosul aluatului copt, care inunda bucataria, te poarta cu nostalgie catre casa bunicii și al ei carnețel cu rețete…


Ce parere ai despre aceasta stire?