Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stele de cinema la grădiniţă. Şcoala românească de televiziune începe din fragedă copilărie

Publicat:

Avem regizori premiati la Cannes si actori despre care se vorbeste in lume, iar scoala romaneasca de film incepe de la gradinita.

e considerata noua stea a cinematografiei romanesti. Prestatia ei din filmul „Toata lumea din familia noastra” a fost aclamata de critici, avand in vedere ca a facut cateva sacrificii ca sa joace perfect.

De mica a cunoscut faima internationala si . Pana sa o gaseasca pe romanca, regizorul filmului „” si-a cautat actrita principala timp de 14 ani, pe patru continente.

Cele…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sebastian Stan, aplaudat timp de 8 minute la Festivalul de Film de la Cannes 2024 pentru prestația din filmul „The Apprentice”

16:31, 22.05.2024 - Celebrul actor cu origini romanești Sebastian Stan (41 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la Hollywood, a fost ovaționat la Festivalul de Film de la Cannes timp de 8 minute, pentru filmul in care il joaca pe fostul președinte american Donald Trump, „The Apprentice”, potrivit click.ro.…

Sebastian Stan, actorul cu origini romanesti, a fost ovationat la Festivalul de la Cannes

11:16, 22.05.2024 - Sebastian Stan, actorul cu origini romanesti, a fost rasplatit cu ropote de aplauze la Festivalul de Film de la Cannes pentru prestatia sa in filmul "The Apprentice", in care joaca rolul lui Donald Trump.Starul a facut furori si pe covorul rosu alaturi de intreaga echipa a filmului.Filmul, dar si prestatia…

ICR Paris susține prezența romaneasca la Festivalul Internațional de Film de la Cannes

20:16, 14.05.2024 - Institutul Cultural Roman de la Paris susține participarea romaneasca la cea de-a 77-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes,unul dintre cele mai prestigioase evenimente cinematografice din lume, care se desfașoara in perioada 14-25 mai 2024. Lungmetrajul „Trei kilometri pana la capatul…

Orașul din Romania unde va fi deschisa o școala de meșteșugarit. Va fi prima de acest fel din țara: "Aducem arta tradiționala romaneasca..."

11:15, 28.03.2024 - Vești bune pentru persoanele care iși doresc sa iși aprofundeze cunoștințele in arta tradiționala romaneasca. Anul acesta, in Romania, urmeaza sa fie deschisa prima școala de meșteșugarit din țara. Investiția se ridica la 2,5 milioane de euro.

Ce sa conțina pachețelul copilului la gradinița sau la școala. Alimentul care moleșește organismul

16:05, 26.03.2024 - Aceasta este intrebarea pe care și-o pun mulți parinți, iar de cele mai multe ori, alegerile nu sunt inspirate. In opinia medicilor, pachețelul nu ar trebui sa conțina in niciun caz salam sau alte tipuri de carne.

COMPETIȚIE INTRE ELEVI Mircea Bertea: Școala romaneasca trebuie eliberata de presiunea examenelor și clasificarilor

13:30, 13.03.2024 - Provocarile și perspectivele invațamantului pedagogic preuniversitar din Romania au fost discutate, la Cluj-Napoca, cu toți directorii de licee pedagogice din țara, cu reprezentanți ai Ministerului Educației .... The post COMPETIȚIE INTRE ELEVI Mircea Bertea: Școala romaneasca trebuie eliberata de presiunea…

Școala romaneasca, locul in care educația se face cu pumnul

05:55, 13.03.2024 - Actele de violența care se petrec zilnic in unitațile de invațamant din Romania sunt indreptate inclusiv catre profesori. Mulți dascali cad victime unor tineri cu comportamente deviante, al caror loc nu este in banci, ci dupa gratii.

TEHNOLOGIZAREA EDUCAȚIEI Inscrierea la gradinița, la școala sau la examenul de Bacalaureat se va putea face „robotizat”

13:00, 02.03.2024 - „Inscrierea la gradinița sau la școala sau la examenul de Bacalaureat” ar urma sa se faca „de catre un robot automatizat”, in urma unui proiect cu finanțare europeana ... The post TEHNOLOGIZAREA EDUCAȚIEI Inscrierea la gradinița, la școala sau la examenul de Bacalaureat se va putea face „robotizat”…


Ce parere ai despre aceasta stire?