Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ştefan Lefter (Corvinul) - Încă nu îmi vine să cred că am câştigat Cupa României

Publicat:
Ştefan Lefter (Corvinul) - Încă nu îmi vine să cred că am câştigat Cupa României

Portarul echipei de fotbal , , a declarat, miercuri seara, dupa ce formatia sa a reusit sa invinga cu 3-2 la loviturile de departajare, ca inca nu realizeaza ca a castigat .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

CUPA ROMANIEI Corvinul Hunedoara a invins Oțelul și a caștigat Cupa Romaniei la fotbal

12:10, 17.05.2024 - Ajunsa, in premiera, intr-o finala de Cupa Romaniei, Corvinul Hunedoara a caștigat trofeul  dupa ce a invins Oțelul Galați la loviturile de departajare.  The post CUPA ROMANIEI Corvinul Hunedoara a invins Oțelul și a caștigat Cupa Romaniei la fotbal first appeared on Informatia Zilei .

A caștigat Cupa Romaniei și a fost transferat de o echipa din play-off-ul SuperLigii Romaniei

19:51, 16.05.2024 - ​Corvinul Hunedoara a caștigat Cupa Romaniei dupa un meci de poveste impotriva celor de la Oțelul Galați (2-2, 3-2 d. l. d.), iar pentru unul dintre jucatorii hunedorenilor a fost ultimul joc in tricoul echipei.

Antrenorul de la Corvinul Hunedoara spune ce urmeaza pentru caștigatoarea surprinzatoare a Cupei Romaniei

09:21, 16.05.2024 - Dupa 49 de ani, o echipa din Liga 2 a caștigat Cupa Romaniei. Corvinul Hunedoara a invins pe Oțelul Galați la loviturile de departajare, iar antrenorul Florin Maxim a vorbit despre ce urmeaza pentru echipa care a impresionat in acest sezon.

Corvinul Hunedoara a caștigat Cupa Romaniei. Prima echipa de liga secunda care ia trofeul dupa aproape 50 de ani

08:01, 16.05.2024 - Corvinul Hunedoara a reușit sa caștige Cupa Romaniei, dupa ce a invins-o pe Oțelul Galați la loviturile de departajare. Este primul trofeu din istoria clubului hunedorean. Oțelul Galați a condus de doua ori in finala de la Sibiu, insa de fiecare data echipa lui Florin Maxim a reușit sa egaleze.  Meciul…

Corvinul Hunedoara a caștigat Cupa Romaniei

23:40, 15.05.2024 - Corvinul Hunedoara a caștigat Cupa Romaniei dupa ce a invins Oțelul Galați la lovituri de departajare. Dupa 90 de minute de joc, scorul a fost 2-2. Oțelul a ratat de trei ori, lovitura decisiva fiind transformata pentru hunedoreni de Hergheligiu.

In aceasta saptamana aflam finalistele Cupei Romaniei. Avancronica celor doua partide

20:15, 16.04.2024 - In aceasta saptamana sunt programate cele doua meciuri din semifinalele Cupei Romaniei. Pentru un loc in ultimul act al competiției Corvinul Hunedoara se va duela cu FC Voluntari, in timp ce Oțelul va primi replica Universitații Cluj. FC Voluntari, Universitatea Cluj și Oțelul Galați au jucat pana acum…

Cupa Romaniei la fotbal - Avancronica semifinalelor. Corvinul Hunedoara are o șansa istorica

20:15, 16.04.2024 - Semifinalele Cupei Romaniei sunt programate miercuri și joi, cu trei dintre cele patru echipe calificate prezente anterior in faza finala. FC Voluntari, Universitatea Cluj și Oțelul Galați au jucat pana acum finale de Cupa Romaniei. Ilfovenii și ardelenii sunt chiar caștigatori ai trofeului, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?