Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Statele membre ale Uniunii Europene intenționează să antreneze 15.000 de soldați ucraineni

Publicat:

vor sa antreneze in jur de 15.000 de soldati ucraineni, potrivit unei decizii a Comitetului politic si de securitate al UE (PSC), transmite DPA. Structura reuneste ambasadorii tarilor membre pe langa UE.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raport: In ultimele 6 luni, armata rusa a executat cel puțin 15 soldați ucraineni, imediat dupa ce aceștia s-au predat

08:56, 09.05.2024 - Forțele ruse ar fi executat, doar in ultimele șase luni, cel puțin 15 soldați ucraineni care voiau sa se predea, arata datele unui raport recent al Human Rights Watch (HRW). Organizația a analizat cinci dintre aceste cazuri, in care militarii au fost „impușcați cu sange rece”, ceea ce constituie o incalcare…

16 soldati ucraineni vor fi inmormantati intr-o groapa comuna la Cernauti

05:35, 02.05.2024 - Pentru prima data de la invazia rusa in Ucraina, la Cernauti, in vestul tarii, va fi amenajata o groapa comuna pentru 16 soldati ai Fortelor Armate ale Ucrainei, care au fost ucisi intr-un raid aerian, la 11 martie 2022, in Ludvinivka, in regiunea Kiev, relateaza Ukrainskaia Pravda, citat de news.ro.

Asasinat la comanda in Germania? Un rus a ucis doi soldați ucraineni care se aflau la tratament in Bavaria

11:55, 29.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a confirmat informația conform careia cei doi ucraineni uciși in Germania erau soldați aflați la tratament in Bavaria dupa ce au fost raniți pe front, potrivit presei ucrainene.

Statele membre UE si eurodeputatii negociaza pentru limitarea afluxului de cereale ucrainene

20:16, 19.03.2024 - Statele Uniunii Europene si Parlamentul European deschid marti seara negocieri pentru a prelungi exceptiile vamale acordate Ucrainei si ar putea decide restrangerea importurilor de cereale ucrainene, transmite AFP.

50 de militari ucraineni vor veni in Romania, sa se antreneze pe avioane F-16

11:26, 18.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis a aprobat pregatirea militarilor ucraineni in Romania. Este vorba despre zeci de soldați care vor invața sa foloseasca avioane F-16 la baza militara de la Fetești. In plus, șeful statului a dat unda verde și unor transporturi militare destinate Ucrainei.

Soldați ucraineni vor fi instruiți in Romania

11:20, 18.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis a informat, luni, Parlamentul ca a aprobat instruirea unui numar de aproximativ 50 de militari ucrainieni. De asemenea, șeful statului informeaza ca a aprobat și tranzitarea teritoriului national a echipamentelor si bunurilor m

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.

Zelenski anunța ca 31.000 de soldați ucraineni au fost uciși de la invazia Rusiei

10:20, 26.02.2024 - Rusia pregatește o noua ofensiva impotriva Ucrainei incepand de la sfarșitul lunii mai sau din vara, dar Kievul are un plan de lupta clar al sau, a declarat duminica președintele Volodimir Zelenski.


Ce parere ai despre aceasta stire?