Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Sacrificiile pe care le-au făcut frații Stoica pentru a avea succes în sport. Andrei și Bogdan, declarații exclusive despre o carieră de 20 ani: ”La un asemenea efort...”

Publicat:

și se bucura de un succes incredibil in sport. Nimic nu vine gratuit in viața, astfel ca și freații Stoica au fost nevoiți sa faca sacrificii uriașe timp de 20 de ani, in care s-au dedicat carierei lor. Acum, cand au ajuns pe culmile succesului, au facut declarații despre ceea ce i-a ajutat sa ajunga pana aici!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Țeapa luata de Roxana Dobrițoiu in miez de noapte. Cantareața a fost la un pas sa ramana fara agoniseala de-o viața. Declarații exclusive!

22:50, 09.04.2024 - Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a ramane fara agoniseala de-o viața, totul dupa ce a raspuns unui apel telefonic in miez de noapte. Cantareața a tras o sperietura groaznica și susține ca a avut mare noroc. Ce s-a intamplat și ce semnal de alarma trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.

Andreea Balan, despre ce i-a spus Victor Cornea la prima lor intalnire. Cum se completeaza cei doi in povestea de iubire. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 04.04.2024 - Andreea Balan traiește de un an cea mai frumoasa poveste de iubire alaturi de jucatorul de tenis Victor Cornea. Cei doi sunt foarte fericiți impreuna, iar cantareața ne-a vorbit despre prima lor intalnire. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” ne spus ce intrebare i-a adresat partenerul atunci cand s-au…

Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu! A pierdut 50.000 de euro, dar a și caștigat. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 26.03.2024 - Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu. Bruneta face declarații exclusive despre ocupația care ii aduce venituri, in momentul de fața. Care este cea mai mare suma pe care vedeta a caștigat-o din noua afacere.

Star Matinal. Povestea de succes a pianistului care a intrat in Cartea Recordurilor. Cine l-a incurajat pe Richard Clayderman catre muzica. Declarații exclusive / VIDEO

14:05, 18.03.2024 - Richard Clayderman se numara printre cei mai cunoști pianiști din lumea intreaga. S-a nascut in Franța și este este creatorul unui nou stil muzical, New Romantic. De la o varsta frageda și-a dori o cariera in muzica, iar tatal lui i-a ghidat pașii inca de cand avea șase ani.

Procurorul General al Romaniei, declarații EXCLUSIVE despre dosarele politicienilor in anul electoral 2024 și plangerea penala depusa pe numele lui Klaus Iohannis

23:15, 09.02.2024 - Procurorul General al Romaniei, Alex Florența, a vorbit in exclusivitate, in cadrul unui interviu oferit pentru Antena 3 CNN, despre activitatea Ministerului Public dar și ce se va intampla cu plangerea penala depusa pe numele lui Klaus Iohannis.


Ce parere ai despre aceasta stire?