Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stănija, noul El Dorado din Munții Metaliferi. Ținutul ascuns, căutat pentru marile sale bogății FOTO VIDEO

Publicat:

Minele de aur, argint și cupru din Munții Metaliferi au fost inchise pana la mijlocul anilor 2000, insa activitatea de explorare a ținutului bogat in resurse naturale a continuat. Stanija, un fost centru aurifer din nordul județului Hunedoara, starnește din nou interesul prin resursele sale miniere.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Taramul viperelor cu corn din Munții Metaliferi. Șerpii veninoși strajuiesc o comoara a naturii VIDEO

22:05, 08.04.2024 - Un grup de exploratori ai naturii din Munții Metaliferi a avut parte de o intalnire neobișnuita intr-o rezervație din Hunedoara. O vipera cu corn le-a aparut in cale drumeților și s-a lasat fotografiata.

Ținutul spectaculos, ascuns in Munții Metaliferi, iese din izolare. Va avea trei șosele noi VIDEO

05:20, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Cat de bogata ramane Valea Jiului dupa „era carbunelui”. Resursele nebanuite ale marelui bazin minier VIDEO

06:35, 27.03.2024 - Minele de carbune din Valea Jiului au susținut economia in orașele miniere din Hunedoara in ultimul secol și jumatate, insa epoca mineritului se apropie de sfarșit. Regiunea miniera din Romania are și alte resurse naturale valoroase, in afara „aurului negru”

Romanul dintr-un sat pustiu, complet rupt de lume. „Am ramas sa am grija de biserica și de școala“ VIDEO

23:15, 18.03.2024 - Satul Almașel din Hunedoara a ramas aproape pustiu și izolat in Munții Metaliferi din cauza drumurilor rele. Aici a ramas Iosif, un localnic de 85 de ani, care are grija de zestrea așezarii: fosta școala și biserica satului.

Elev de liceu din Hunedara, prins cu un pistol ascuns intre carțile din banca

21:26, 11.03.2024 - Un pistol cu gaz și noua proiectile ”tip bila” au fost descoperite luni in banca unui elev de 17 ani dintr-un liceu din Lupeni, județul Hunedoara, in urma unui control al polițiștilor de ordine publica, in unitatea de invațamant.

Satul devenit faimos datorita unei scene SF! Povestea extraterestrului capturat de comuniști in Munții Metaliferi bantuie și acum așezarea

00:05, 11.02.2024 - Satul devenit faimos datorita unei scene SF! Povestea extraterestrului capturat de comuniști in Munții Metaliferi bantuie și acum așezareaIn satul Dumești din Hunedoara au mai ramas 5-6 oameni, insa așezarea depopulata din Munții Metaliferi a devenit tot mai cunoscuta in ultimii ani, datorita unor…

Povestea extraterestrului capturat de comuniști bantuie un sat aproape pustiu din Munții Metaliferi VIDEO

06:40, 09.02.2024 - In satul Dumești din Hunedoara au mai ramas 5-6 oameni, insa așezarea depopulata din Munții Metaliferi a devenit tot mai cunoscuta in ultimii ani, datorita unor povestiri SF despre o farfurie zburatoare care ar fi aterizat aici, in 1967.

Un roman cautat de autoritațile austriece pentru furt a fost gasit intr-un apartament din București, ascuns in lada patului

12:45, 05.02.2024 - Autoritațile din Austria au emis pe numele barbatului in varsta de 41 de ani un mandat european de arestare pentru mai multe infracțiuni, printre care 90 de furturi. El a fost gasit in timp ce se ascundea intr-un apartament din Sectorul 6 din București, News.ro, care citeaza Poliția Capitalei.El era…


Ce parere ai despre aceasta stire?