Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spectaculos: Uite ce show face Andreea Bălan la concerte

Publicat:

au ce vedea la concertele artistei. Ea nu se multumeste sa cante, ci umple scena cu coregrafii spectaculoase si costume originale. Noul spectacol al Andreei se numeste "" si aduce pe scena ritmurile firbinti ale Carnavalului de la Rio.

Artista shimba nu mai putin de 20 de costume, iar concertele includ hituri mai vechi sau mai noi plus multe stiluri de dans, care mai de care mai exotice: samba, salsa, rock & roll, flamenco, arabesc, tiganesc, balet.

Showul include hitul "Things U Do 2 Me", primul featuring cu un artist roman al Andreei in sapte…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand revine pe scena Florin Piersic. Mesajul transmis din spital de marele actor: „Ne vedem la Teatrul Național din București”

13:50, 20.05.2024 - Ajuns de urgența la spital chiar inainte de Paște și operat in ziua in care creștinii sarbatoreau invierea Mantuitorului, Florin Piersic pare ca a trecut peste perioada grea in care s-a aflat. Operat de mai multe ori in ultimele saptamani, dupa ce s-a descoperit inclusiv ca are septicemie, marele actor…

Ce avere a reușit sa stranga Maria Carneci de-a lungul carierei sale de aproape jumatate de secol

18:50, 08.05.2024 - Cantareața, care și-a dedicat viața cantecului popular și tradițiilor romanești, a dezvaluit ca succesul sau i-a adus nu doar recunoaștere și apreciere din partea publicului, ci și o situație financiara solida. Maria Carneci a reușit sa-și construiasca o avere considerabila bazata pe munca asidua, pasiune…

Andreea Balan reacționeaza dupa ce a cazut pe scena in timp ce canta și dansa. Artista a facut haz de necaz

16:50, 08.05.2024 - In urma cu doua zile, Andreea Balan a urcat pe scena, dar a trecut printr-o situație neașteptata, asta pentru ca a cazut in timp ce canta și dansa. Artista s-a ridicat aproape instant și a continuat concertul, facand haz de necaz.

Andreea Balan s-a facut de ras, iar imaginile sunt virale pe TikTok! Filmata cand cade de pe scena in timpul concertului: „Momentul dinainte de dezastru”

14:25, 08.05.2024 - Recunoscuta pentru show-urile pe care le face in timpul concertelor și pentru dansurile și coregrafiile incredibile, Andreea Balan s-a facut de ras recent atat in mediul virtual, cat și in lumea reala. Din cate se pare, celebra artista a susținut un concert intr-o localitate din județul Constanța, insa…

Andreea Balan, incident pe scena! Cantareața a cazut in timp ce canta și dansa / VIDEO

18:45, 07.05.2024 - Moment neașteptat la unul dintre concertele susținute de Andreea Balan. In urma cu o zi, artista a facut show, ca de fiecare data, doar ca, la un moment dat, a cazut in timp ce canta și dansa. In ciuda acestui incident, cantareața s-a ridicat rapid și a continuat sa faca spectacol.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Divertis revine pe scena cu Ioan Gyuri Pascu in rol principal: Cum va fi posibila aceasta 'minune' /Video

09:15, 13.03.2024 - La aproape opt ani de la trecerea sa in neființa, iubitul artist Ioan Gyuri Pascu revine pe scena. Nu singur, ci in compania unor foști colegi din trupa sa, membrii Divertis! Aceasta "minune" devine posibila datorita progreselor in Inteligența Artificiala, care a demonstrat ca poate realiza performanțe…


Ce parere ai despre aceasta stire?