Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Specialiștii în combaterea fraudelor: Cardurile trebuie ținute în folie de aluminiu pentru alimente

Publicat:

Specialistii FBI sunt si mai categorici - 'platiti intotdeauna cash!', in conditiile in care se pare ca in SUA cardurile emise sunt mai vulnerabile decat cele din Europa, scrie Agerpres.ro. 

Potrivit lui , membru in board-ul ACFE Romania si partener la , in Romania furturile de pe carduri sunt realizate in special cu dispozitive numite 'pisicute' si 'gandaci'. 

'Pisicuta' este un dispozitiv de citire carduri care poate fi legat la picior, iar sfatul expertilor este ca, daca un vanzator, chelner sau casier scapa cardul clientului pe jos, cardul ar trebui…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Romania are 120 de deținuți pe 100 de locuri in inchisori. Aproape cea mai grava situație din Europa, dupa Cipru

11:56, 06.06.2024 - Romania are 120 de deținuți pe 100 de locuri in inchisori, ceea ce reprezinta aproape cea mai grava situație din sistemul penitenciar din Europa, dupa aceea din Cipru. Aceasta situație apare in cel mai recent raport publicat de Consiliul Europei, la data de 6 iunie 2024. Datele indicate in acest raport…

O banca din Romania inlocuiește toate cardurile Mastercard. Pana cand mai pot fi folosite

17:25, 16.05.2024 - O banca din Romania inlocuiește toate cardurile Mastercard. Banca a inceput sa notifice clienții cu privire la schimbarile care se vor produce in privința cardurilor Mastercard, care vor fi inlocuite in totalitate cu carduri Visa. Raiffeisen a inceput sa notifice clienții cu privire la schimbarile care…

BNS: Angajatorii romani sunt intr-un fel de paradis fiscal

20:05, 11.05.2024 - Blocul National Sindical afirma, sambata, ca angajatii romani au o sarcina fiscala similara mediei europene, in timp ce in cazul angajatorilor romani si a altor categorii de persoane ce obtin venituri, altele decat cele din munca, situatia este asemanatoare unui paradis fiscal. Luni, BNS organizeaza…

Curtea de Conturi:Romania nu a avut o strategie coerenta de dezvoltare a transporturilor navale in perioada 2016–2022-Portul Constanta,performanta sub potențial

11:25, 08.05.2024 - Curtea de Conturi a realizat un audit al performantei la Portul Constanta, stabilind ca acesta s-a dezvoltat sub potential. Doar putin peste 23.000 de pasageri au tranzitat portul, in intreaga perioada, desi are o capacitate de 100.000 de pasageri pe an. De asemenea, din 2018, portul si-a pierdul locul…

Anunt pentru romanii care au masini mai vechi de 12 ani. Ce trebuie sa stie urgent, scrie in lege

15:35, 06.05.2024 - Datele de la Registrul Auto Roman arata ca parcul auto din Romania este unul dintre cele mai vechi din Europa și se confrunta cu nereguli tehnice grave. Cea mai frecventa problema depistata de Rar la mașinile vechi sunt la sistemul de franare, direcție sau semnalizare. Ce trebuie sa știe romanii care…

Studiu InfoClima: Patru milioane de romani, expuși zilnic la poluarea fonica produsa de traficul rutier. Cum este afectata starea de sanatate și calitatea vieții

13:05, 18.04.2024 - Aproape patru milioane de romani sunt expuși zilnic la un nivel ridicat de zgomot produs de traficul rutier in timpul zilei (55 dB), iar trei milioane se confrunta cu un nivel ridicat de zgomot produs de trafic in timpul nopții (50 dB). Aceasta expunere poate avea efecte grave asupra sanatații, cum…

Praful saharian lovește din nou Europa! Calitatea aerului, puternic afectata. Cand ajunge in Romania

15:11, 11.04.2024 - Un nor de praf din Sahara, foarte dens, ajunge in Europa zilele acestea. Specialiștii trag un semnal de alarma. Vor fi depașite limitele maxime privind calitatea aerului Circulația aerului nu favorizeaza patrunderea masei de aer cu praf saharian deasupra Romaniei, a anunțat marți Administrația Naționala…

Rujeola: Copiii mici nevaccinați si femeile insarcinate nevaccinate au cel mai mare risc de complicatii severe

18:40, 01.04.2024 - In legatura cu rujeola, copiii mici nevaccinati si femeile insarcinate nevaccinate prezinta cel mai mare risc de complicatii severe, deoarece aceasta boala reușește sa slabeasca sistemul imunitar, avertizeaza Institutul Național de Sanatate Publica (INSP). Specialiștii INSP reamintește ca rujeola este…


Ce parere ai despre aceasta stire?