Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Speak a făcut anunţul! Florin Dumitrescu, următorul Chef în sezonul 4 Asia Express?

Publicat:

Intr-un vlog pe care l-au facut pe contul lor de Youtube, Speak si Stefania au stat de vorba cu și au aflat ca și acesta a urmarit competiția cu sufletul la gura.

Mai mult decat atat, acesta a fost momentul in care am aflat daca va participa in sezonul 4 !

"Mi-e greu de fiecare data cu refuzul asta. Mulți imi spun sa particip. Dar n-am cum sa particip. Uite, am carat pe scari niște chestii zilele astea și am ramas blocat de spate, nu pot sa mai merg. Adica, ce Adda...La mine, am nevoie de targa la un moment dat. Nu…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

23:01, 05.05.2024 - Doina Teodoru participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Mai bine o zi vultur decat o viața gaina”, actrița o interpreteaza pe Dana Budeanu.

Imagini cu Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu de cand au jurizat prima data „MasterChef”, in 2012. Bucatarii revin la Pro TV

13:40, 16.04.2024 - Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu sunt noii jurați ai emisiunii „MasterChef”, care revine la Pro TV cu sezonul 9. Nu e prima data cand cei trei sunt in aceasta postura, timp de trei sezoane au jurizat show-ul culinar al postului din Pache Protopopescu. Astazi s-a aflat ca Sorin…

iUmor sezonul 16, 17 martie 2024. Cristian Giambașu, un romantic pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Eu aș merge cu tine la agațat”

21:55, 17.03.2024 - Cristian Giambașu este un intelectual și un romantic. Acesta a publicat doua carți in limba romana și una in limba engleza. A venit la iUmor sperand ca prin intermediul acestei emisiuni sa-și gaseasca jumatatea.

Reacția lui Șerban Huidu la vestea ca Mihai Gainușa este concurent in sezonul 7 Asia Express. Cei doi nu mai vorbesc de 10 ani

13:15, 03.03.2024 - Șerban Huidu a oferit o reacție neașteptata dupa ce a aflat ca fostul sau coleg de emisiune, Mihai Gainușa, participa in sezonul 7 Asia Express - Drumul Zeilor. Cei doi nu iși mai vorbesc de 10 ani.

Iubita lui a recurs la un gest total surprinzator, dupa ce fotbalistul a anunțat ca s-a convertit la islam

10:55, 24.02.2024 - Vestea ca fostul fotbalist Jota Peleteiro, 32 de ani, s-a convertit la islam a devenit unul dintre subiectele saptamanii. Publicația Al-Qabas a explicat ce s-a intamplat, publicand un videoclip in care Jota a pronunțat cateva cuvinte in araba. FOTO. Iubita lui Jota Peleteiro, Ajla Etemovic, a disparut…

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. DUO FORZA a incins spiritele pe scena iUmor. Cheloo: „Nu m-a deranjat nimic!”

23:20, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

Star Matinal. Speak și Cristina Ștefania, adevarul despre cererea in casatorie. Cei doi s-s-au logodit in Asia Express: ”Daca nu ieșea de data asta...” / VIDEO

09:26, 16.02.2024 - Speak și Cristina Ștefan traiesc o frumoasa poveste de dragoste de peste șase ani. Cei doi s-au logodit in Asia Express, in 2020, cand artistul a decis sa faca marele pas. Au trecut mai mulți ani de atunci, dar nu s-au gandit la casatorie, avand numeroase proiecte in desfașurare pe care nu le pot anula.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?