Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SOŢIA unui antrenor de fotbal a întreţinut realţii SEXUALE cu unul dintre elevii SOŢULUI ei

Publicat:

1461564497 Sotia unui antrenor de fotbal a intretinut realtii sexuale cu unul dintre elevii sotului ei Sotia unui antrenor de fotbal al unui liceu din Tennessee, SUA este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu unul dintre elevii pe care ii antreneaza sotul sau.

Se pare ca , în vârsta de 26 de ani, avea o legatura cu elevul minor de aproape un an, potrivit autoritatilor din Knoxville. Femeia este pusa acum sub sase acuzatii de viol. În vizorul autoritatilor a intrat si insitutia scolara la care minorul studiaza, acestia neraportând situatia…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Bruce Willis ii ataca pe cei care-i canta prohodul soțului ei: Va inșelați amarnic

22:20, 10.03.2024 - Emma Heming Willis ia atitudine pentru a corecta concepțiile greșite legate de starea soțului ei, Bruce Willis: „de fiecare data cand primiți un diagnostic de boala credeți ca nu mai exista nicio speranța? Va inșelați amarnic, este exact contrariul.Actorul, retras de pe scena din cauza unei…

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.


Ce parere ai despre aceasta stire?