Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția unui AFACERIST gorjean, CHEALĂ! Vezi ce a pățit!

Publicat:

Aceasta este cea mai recenta transformare de look prin care a trecut soția afaceristului gorjean . și-a șocat fanii. Cantareața, care arata foarte bine fara machiaj, a aparut complet cheala intr-o fotografie postata pe o rețea de socializare, care face reclama concertului „Psihedelia”, pe care aceasta urmeaza sa-l susțina la .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tina Duceac, clipe de panica intr-un metrou din București. Ce a pațit frumoasa actrița din Lia, de fața cu toata lumea

14:50, 22.04.2024 - Tina Duceac, tanara actrița din Lia - Soția soțului meu, a fost protagonista unui moment ingrijorator la metrou. Frumoasa vedeta a povestit tot ce s-a intamplat pe rețelele sociale si a marturisit ca acesta este motivul pentru care sa mearga singura cu mijloacele de transport in comun.

Mira, probleme in aeroportul din Cluj-Napoca. Ce a pațit cantareața la intoarcerea acasa: ”Traiesc intens”

15:06, 07.04.2024 - Mira a ramas blocata pe aeroportul din Cluj-Napoca și nu știe cand va putea sa se intoarca acasa, in București. Cantareața nu poate zbura din cauza stratului gros de ceața care ține avioanele la sol, provocand numeroase intarzieri.

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Oana Moșneagu, probleme cu doua luni inainte de cununia civila. Ce a pațit soția lui Vlad Gherman: „Eu calculand cate zile mai am…” / FOTO

13:10, 02.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman urmeaza sa faca pasul cel mare și sa se cunune in fața ofițerului de stare civila. Cei doi actori intampina probleme cu doua luni inainte de cununia civila. Iata ce a pațit soția lui Vlad Gherman!

Vladuța Lupau, declarații emoționante: „Dumnezeu mi-a dat prea mult”. De ce este criticata de fani

11:35, 15.03.2024 - Vladuța Lupau, in varsta de 33 de ani, este una dintre cele mai indragite artiste și este recunoscatoare pentru tot ce se intampla in viața ei. Cantareața incearca sa gaseasca un echilibru intre viața de familie și cea profesionala.Invitata recent la emisiunea „Exclusiv VIP cu Cristi Brancu” de la Prima…


Ce parere ai despre aceasta stire?