Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Denisa Filcea, probleme de sănătate după ce s-a întors din vacanță. Ce a pățit soția lui Flick: ”Simt că-mi explodează capul” / FOTO

Publicat:

se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Flick despre pozele "deocheate" postate de soția lui! Denisa Filcea a fost dur judecata de fani / VIDEO

23:40, 13.04.2024 - Denisa Filcea a fost aspru judecata de internauți, dupa ce a posta fotografii "deocheate", din punctul lor de vedere. Ce spune soțul inflenceriței, Flick, despre aceste imagini, dar și cine o pozeaza pe frumoasa șatena.

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

Pasiunea pentru sport l-a ingenuncheat pe Rica Raducanu. Ce a pațit fostul portar al Rapidului: „Fac mereu analize”

20:10, 22.03.2024 - Rica Raducanu este unul dintre cei mai renumiți și buni fotbaliști din Romania. Fostul portar a jucat in echipa naționala de fotbal a Romaniei la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic. Din nefericire, fostul sportiv de performanța spune ca are mari probleme de sanatate. Rica Raducanu are probleme…

Star Matinal. Cum a reușit Denisa Filcea sa il convinga pe Flick sa se lase de fumat. Omul de radio a renunțat abia dupa ce a cunoscut-o pe soția lui

13:16, 18.03.2024 - Denisa Filcea și Flick sunt impreuna de cațiva ani și au impreuna o fetița. Cei doi spun ca fac o echipa buna atat acasa, cat și pe plan profesional. In cadrul unui eveniment, a fost randul omului de radio sa ii fie alaturi partenerei.

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, probleme de sanatate. Ce a pațit impresara in vacanța din America / VIDEO

21:56, 09.03.2024 - Dupa ce fiul ei s-a plimbat cu gondola pin Las Vegas, Bebe s-a intors acasa, unde Anamaria Prodan nu se simțea prea bine. Acesta este și motivul pentru care impresara și-a dorit ca Bebe sa mearga cu doi prieteni apropiați ei la Venețian.

Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor

13:40, 27.02.2024 - Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor Continue reading Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor at Tabu.

Probleme de sanatate in familia Laurei Cosoi. Ce a pațit fiica cea mica a vedetei: „De-abia acum incepe distracția” / FOTO

15:15, 10.02.2024 - Dupa ce ieri a avut o zi plina de filmari, Laura Cosoi a ajuns acasa și le-a povestit fanilor ca fiica cea mica are probleme de sanatate și ca de-abia incep adevarata provocare, caci nimic nu este mai greu pentru o mama sa știe ca unul dintre copii nu este bine.

Fiul Andreei Banica se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit Noah: „Mergem la doctor...” / FOTO

10:30, 07.02.2024 - Andreea Banica trece prin momente grele și asta pentru ca fiul ei se confrunta cu probleme de sanatate. Artista este nevoita sa-l duca la doctor. Iata ce a pațit Noah, dar și ce postare a facut cantareața pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?