Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soţia liderului nord-coreean Kim Jong Un a apărut public după cinci luni de absență

Publicat:

Sotia liderului nord-coreean , , a aparut miercuri in media de stat pentru prima data in ultimele cinci luni, in conditiile in care familia conducatorului de la Phenian a stat departe de ochii publicului in timpul pandemiei, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sora lui Kim Jong Un neaga un schimb de arme cu Rusia

07:45, 17.05.2024 - Kim Yo Jong, puternica sora a liderului nord-coreean Kim Jong Un, a negat din nou un schimb de arme cu Rusia, a relatat, vineri, agentia de stat KCNA, ea afirmand ca sistemele de arme recent dezvoltate si actualizate ale tarii sale nu sunt de vanzare pentru alte state, potrivit Reuters, potrivit News.ro.

Biden, noi glume pe seama lui Trump: „Mi-as fi dorit sa-și injecteze inalbitor”

14:25, 12.05.2024 - Președintele american Joe Biden a facut aceasta afirmație ca aluzie la una dintre declarațiile controversate ale lui Donald Trump din timpul pandemiei de COVID-19, cand a pus problema injectarii cu inalbitor ca soluție pentru lupta cu virusul, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.„Va amintiti…

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean: „Vom continua sa construim o putere militara coplesitoare”

12:06, 24.04.2024 - Sora liderului nord-coreean Kim Jong Un, Kim Yo Jong, a declarat ca tara va continua sa construiasca o putere militara coplesitoare, cea mai puternica, pentru a-si proteja suveranitatea si pacea regionala, a relatat miercuri agentia de presa nord-coreeana KCNA, potrivit Reuters, citata de News.ro.Kim…

„Vom da inamicului o lovitura mortala”. Coreea de Nord anunța ca e momentul sa fie „mai pregatita ca oricand” de razboi

09:26, 11.04.2024 - Dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un, a vorbit din nou de razboi, spunand ca țara sa ar trebui sa fie „pregatita mai mult ca oricand” de un conflict militar, „avand in vedere situația geopolitica instabila”, conform agenției de presa de stat de la Phenian, citata de Reuters.

A aparut medicamentul care promite tratarea cancerului pulmonar, chiar și in fazele agresive

09:36, 06.04.2024 - Un medicament de la AstraZeneca a avut rezultate promițatoare in tratarea cancerului pulmonar. Este vorba de medicamentul Imfinzi care vizeaza formele agresive ale bolii, potrivit Reuters, titreaza Mediafax.

Premierul Japoniei a cerut o intrevedere cu Kim Jong Un, a anunțat sora liderului nord-coreean

12:30, 25.03.2024 - Prim-ministrul nipon Fumio Kishida a cerut o intrevedere cu Kim Jong Un, a afirmat luni Kim Yo Jong, influenta sora a liderului nord-coreean, apreciind totodata drept putin probabila aceasta intrevedere fara o schimbare politica din partea Japoniei, relateaza AFP.

Sora lui Kim susține ca premierul japonez a cerut sa se vada cu dictatorul nord-coreean

09:15, 25.03.2024 - Kim Yo Jong sora dictatorului nord-coreean, Kim Jong Un, cunoscuta pentru influența sa in cadrul regimului de la Phenian, a declarat, luni, ca prim-ministrul guvernului Japoniei, Fumio Kishida, „a cerut” o intalnire cu dictatorul de la Phenian. Kim spune, insa, ca o astfel de intalnire este puțin probabila,…


Ce parere ai despre aceasta stire?