Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soros se va casatori: mireasa e mai tanara cu 42 de ani!

Publicat:

se pregateste sa se insoare pentru a treia oara. Miliardarul american de origine maghiara a anuntat in ziua in care a implinit frumoasa varsta de 82 de ani ca s-a logodit cu iubita sa, , in varsta de 40 de ani. Viitoarea mireasa a primit un inel din aur roz, cu un diamant incastrat intr-un cadru din platina.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Constanța! Un copil in varsta de 9 ani a cazut dintr-un cireș intr-o fantana. Doua persoane au sarit sa il salveze și au ramas blocate in puț / FOTO

16:36, 20.05.2024 - Un incident șocant s-a petrecut in cursul zilei de astazi in localitatea Mireasa din Constanța. Un copil in varsta de 9 ani a cazut dintr-un cireș intr-o fantana. Doua persoane au incercat sa il ajute insa au ramas și ele blocate in puțul adanc de 19 metri. 

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.

Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

10:30, 08.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, potrivit mediafax.

FIFA ajunge la o ințelegere in procesul intentat de un promotor sportiv deținut de miliardarul Ross

11:45, 09.04.2024 - FIFA a soluționat un proces antitrust care acuza organismul de conducere al fotbalului mondial ca a interzis ilegal cluburilor și ligilor straine sa organizeze meciuri oficiale in Statele Unite, relateaza Reuters, potrivit mediafax.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Un nou concurent a intrat in casa. Care e povestea lui Dani, tanarul in varsta de 27 de ani: "Imi doresc..." / VIDEO

21:00, 02.04.2024 - Un nou concurent a intrat in casa Mireasa cu dorința de a-și gasi sufletul pereche. Dani are 27 de ani și este originar din Turnu Magurele, insa mare parte din viața și-a petrecut-o in Franța.

Mogulul Rupert Murdoch, in varsta de 92 de ani, s-a logodit cu iubita sa: ce varsta are viitoarea soție

16:45, 08.03.2024 - La 92 de ani, omul de afaceri american de origine australiana Rupert Murdoch, care deține imperiul media News Corporation, al doilea mare conglomerat media din lume, anunța ca s-a logodit și se va casatori din nou.

Mireasa. Albert este tot mai apropiat de Maria. Ce detalii i-a spus despre viața sa: ”Ai putea accepta?” / VIDEO

23:06, 06.03.2024 - Albert și Maria au incceput sa se cunoasca mai bine, dupa ce s-au sarutat in urma cu cateva zile. Concurentul i-a spus acesteia ca este artist, iar acest lucru presupune sa fie plecat des de acasa. Cat de dispusa ar fi tanara sa accepte acest lucru!

Ziua porților deschise la Hey Beauty Bloom se premiaza cu o rochie de mireasa! Vezi cum poți participa!

18:25, 23.02.2024 - Salonul Hey Beauty Bloom din Turda iși deschide porțile pentru toate miresele anului 2024, in data de 9 martie! Cu aceasta ocazie, Blanka, fondatoarea conceptului Hey Beauty Bloom va invita sa participați la ziua porților deschise unde veți putea participa la o super tombola! Mesajul ei pentru cititorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?