Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sore a ajuns pe mâinile medicilor! Ce s-a întâmplat cu artista: „Simt un obiect străin” / FOTO

Publicat:

Sore și-a inceput ziua cu o vizita la medic. Fiind o fire transparenta, vedeta nu a stat pe ganduri și le-a marturisit fanilor ce s-a intamplat cu ea, mai exact, prin ce schimbare majora a trecut!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat cu mainile lui Kate Middleton. Detaliul neașteptat pe care l-ar ascunde Prințesa de Wales

15:55, 27.03.2024 - Deși apariția Ducesei de Wales a generat simpatie, mai ales pe fondul recentelor dezvaluiri, nu puțini au fost ce care s-au intrebat ce s-a intamplat cu mainile lui Kate Middleton. Deși ar putea parea detaliul neașteptat pe care l-ar ascunde Prințesa de Wales, acest lucru s-a mai intamplat și cu alte…

Știrile Antena Stars. Roxana Dobrițoiu, de urgența la spital! Cantareața a ajuns pe mainile medicilor, dupa ce a ținut o dieta: „Intrasem in depresie...” / VIDEO

15:50, 14.03.2024 - Roxana Dobrițoiu a trecut prin clipe de coșmar din cauza unei diete! Cantareața a ajuns de urgența la spital! Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Florin Vasilica a ajuns, din nou, pe mainile medicilor. Artistul urmeaza sa fie operat. Cu ce probleme se confrunta: „Sper ca ne vom revedea curand”

09:25, 05.03.2024 - Florin Vasilica nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce in ultima vreme s-a confruntat cu probleme de sanatate. Artistul a anunțat ca astazi urmeaza sa fie supus unei operații, de aceasta data fiind vorba de un hematom cerebral, dupa cum a declarat chiar el intr-un mesaj postat pe Facebook.

Ion Iliescu, in primul interviu acordat dupa mulți ani: „Ce s-a intamplat era inevitabil, iar ce nu s-a intamplat era imposibil”

21:20, 03.03.2024 - Intrebat care crede ca este marele risc pe care Romania il intampina, astazi, ca țara, Iliescu a spus ca „populismul a devenit viral in Romania contemporana”, relateaza HotNews.ro.„El a generat marea pandemie morala a societații noastre, fața de care publicul nu a facut anticorpi.Golania a fost interpretata…

Declarațiile sfașietoare ale vecinilor lui Mile Povan! Ce s-a intamplat la locuința artistului, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort: ”A luat hotararea sa sparga...”

21:35, 27.02.2024 - Mile Povan s-a stins din viața fulgerator, in urma cu cateva ore! Scenele la care au luat parte vecinii și familia lui au fost de coșmar! Iata ce s-a intamplat la locuința lui, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort! Vecinii au facut declarații ingrozitoare.

Cristina Spatar a anulat vacanța in Maldive alaturi de soția gravida a lui Corneliu Botgros. Ce s-a intamplat VIDEO EXCLUSIV

18:40, 20.02.2024 - Cristina Spatar a fost prezenta recent la un eveniment monden din Capitala și ne-a dezvaluit detalii in premiera despre urmatoarele vacanțe planificate, impreuna cu soțul sau Vicențiu Mocanu. Vedeta și partenerul sau de viața s-au casatorit civil pe data de 10 decembrie 2022, iar viața Cristinei Spatar…


Ce parere ai despre aceasta stire?