Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile Antena Stars. Roxana Dobrițoiu, de urgență la spital! Cântăreața a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a ținut o dietă: „Intrasem în depresie...” / VIDEO

Publicat:

Roxana Dobrițoiu a trecut prin clipe de coșmar din cauza unei diete! Cantareața a ajuns de urgența la spital! Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Ce diagnostic a primit fiica cea mare a Gabrielei Cristea din partea medicilor. Victoria a ajuns la spital: ”Nu mananca...” / VIDEO

15:45, 01.04.2024 - Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fiica cea mare, Victoria, dupa ce au aparut cateva simptome neplacute. Micuța a primit un diagnostic dificil și are nevoie de urmarea unui regim pentru cateva zile pentru a se vindeca. Tavi Clonda a oferit mai multe detalii in cadrul unui interviu oferit la Antena…

Explozie uriașa in județul Neamț! Un barbat de 40 de ani a ajuns de urgența la spital

20:10, 22.03.2024 - Vineri seara, 22 martie 2024, o explozie uriașa s-a produs la Hidrocentrala Stejaru. In urma incidentului, un barbat in varsta de 40 de ani a ajuns de urgența la spital. Pompierii au constatat ca s-a produs o avarie la un intrerupator de 110 KV.

Știrile Antena Stars. Otilia Bilionera, la un pas de moarte in Turcia. Cantareața a ajuns in stare grava la spital: ”Probabil nu mai traiam” / VIDEO

18:31, 06.03.2024 - Otilia Bilionera, una dintre cele mai indragite artiste de la noi din țara risca sa aiba un sfarșit tragic, in urma cu cațiva ani. A ajuns la spital in stare grava, avand hemoragie interna și totul s-a datorat in urma unor dureri carora nu le-a dat importanța.

Știrile Antena Stars. Ionela Guzic, din aeroport, in sala de operații! Cantareața care a ramas fara degete a fost operata de urgența: „S-a complicat” / VIDEO

15:05, 06.03.2024 - Ionela Guzic a ajuns din aeroport, direct in sala de operații. Cantareața care a ramas fara degete a fost operata de urgența. Iata declaratele exclusive facute de artista, in urma cu puțin timp, pentru Antena Stars!

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Știrile Antena Stars. Iulia, acuzații grave la adresa medicilor dintr-un spital din Constanța. Femeia susține ca a fost la un pas de a-și pierde bebelușul, din cauza unei bacterii / VIDEO

21:10, 16.02.2024 - Iulia susține ca a trait clipe de groaza, dupa ce a nascut prematur o fetița, care ar fi luat din spital o bacterie. Femeia a stat internata cu bebelușul mai bine de 11 zile, pentru ca micuța a avut nevoie de terapie intensiva, de unde ar fi luat bacteria respectiva.

Ramona de la Clejani a ajuns de urgența la spital! Medicii i-au pus un diagnostic care a speriat-o teribil: ”Țipam și nu știam ce sa fac”

23:30, 29.01.2024 - Ramona de la Clejani a trecut prin clipe de panica in urma cu doar cateva seri. Cantareața a ajuns de urgența la spital dupa ce a simțit ințepaturi in zona inimii. Iata ce diagnostic i-au pus medicii și ce e nevoita artista sa faca de acum inainte.


Ce parere ai despre aceasta stire?