Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sora Ronei Hartner, mesaj emoționant după moartea artistei. Rinda Hartner îi este recunoscătoare pentru tot: “Ce ne-a lăsat…”

Publicat:

a fost cea care a transmis cu o seara in urma ca actrița iși traiește ultimele clipe și i-a indemnat pe toți cei care o indragesc sa faca rugaciuni pentru ea. Acum, a postat un mesaj emoționant la cateva ore dupa ce sora ei mai mica s-a stins din viața. Iata pentru ce ii este recunoscatoare artistei!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gestul emoționant facut de actorul Costel Constantin inainte sa moara

10:15, 23.05.2024 - Jurnalista Ioana Mandache a povestit, pentru Click, cultimul ei dialog cu marele actor Costel Constantin , care a murit la varsta de 81 de ani. Potrivit jurnalistei, actorul a trimis prietenilor, cu o seara inainte de deces, un mesaj cu o icoana, cu Maica Domnului și cu pruncul. „Ieri l-am sunat și…

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Afaceristul care și-a lasat compania angajaților, prin testament. Moartea sa a starnit un val de emoție

17:00, 06.05.2024 - Gestul unui antreprenor din Italia a starnit, la moartea sa, un val de emoție in intreaga regiune Friuli-Venezia Giulia. Piero Pittaro și-a lasat intreaga afacere drept moștenire angajaților, scrie rotalianul.com.

Alina Marymar, primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera lui Tzanca Uraganu il iubea pe Lucas ca pe propriul copil: „Prin tine am simțit...” / FOTO

15:31, 30.04.2024 - Lacrimi și suspine in familia lui Tzanca Uraganu! Alina Marymar a postat pe rețelele de socializare primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera celebrului manelist il iubea pe Lucas ca pe propriul ei copil.

O tanara in varsta de 24 de ani a sfarșit tragic, dupa ce a cazut de la etajul 15 al unui bloc. Fata a lasat un mesaj de adio: "Imi cer iertare..." / FOTO

14:06, 17.04.2024 - O tanara in varsta de 24 de ani a decis sa-și incheie socotelile cu viața, insa nu inainte de a lasa un mesaj de adio. Fata a scris cateva randuri pe pagina personala de Facebook, iar apoi ar fi decis sa se arunce in gol de la etajul 15 al unui imobil.

Serghei Mizil, mesaj de adio pentru Costel Corduneanu. Interlopul a murit din cauza problemelor de sanatate: ”O zi trista pentru mine” / FOTO

01:25, 16.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a șocat pe toata lumea. Interlopul a murit in cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, din cauza problemelor cardiace cu carese confrunta. Serghei Mizil l-a cunoscut și aveau o relație apropiata, astfel ca a publicat un mesaj de adio in care regreta cele intamplate.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, mesaj emoționant pe internet. Postarea facuta de tanara, dupa moartea parintelui: "Ai fost și vei ramane mereu eroul meu"

15:55, 02.03.2024 - Sunt momente triste pentru cei ce l-au cunoscut pe Alexei Navalnii! Atat apropiații, cat și cei care au interacționat catuși de puțin cu el il plang pe liderul opoziției din Rusia. Dupa ce a fost condus pe ultimul drum, acum, Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, a transmis un mesaj emoționant…


Ce parere ai despre aceasta stire?