Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sora Deliei, imobilizată la pat înainte de a naște. „Te marchează și te schimbă”

Publicat:

Mai este foarte puțin pana va deveni mama pentru a doua oara. Ultima luna de sarcina a fost insa  grea pentru artista, care a fost nevoita sa stea mai mult in pat, din cauza durerilor foarte mari. Mai mult, și-a concentrat atenția fetiței sale, Jessie, care este inca foarte micuța. "Sunt foarte obosita, vorbesc mai incet pentru ca doarme Jessie. Sunt foarte fericita, am un copil de un an care ma țina in priza. Momentan, vedem, baiețelul nu are foarte multe pretenții de acolo din burtica. In trei saptamani am programata cezariana, am emoții pana in tavan. eram…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Val de scumpiri in farmacii de la 1 aprilie! Se schimba prețurile pentru aproape 900 de medicamente

12:10, 18.03.2024 - Prețurile maxime pentru aproape 900 de medicamente din Catalogului național al prețurilor medicamentelor autorizate de punere pe piața in Romania (Canamed) se majoreaza cu circa 2%. Este vorba de 892 de medicamente cu un preț de producator mai mare de 1.500 de lei, pentru care Ministerul Sanatații a…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Maluma a devenit tata! Iubita celebrului cantareț a nascut o fetița: „Cel mai mare vis” / FOTO

21:40, 10.03.2024 - Maluma are toate motivele sa radieze de bucurie! Celebrul cantareț a devenit tata pentru prima oara. Iubita cunosocutului artist a nascut o fetița. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.

Lino Golden și Delia sunt propuși spre eliminare la „Power Couple Romania”. Ce se intampla in ediția din 28 februarie

15:55, 28.02.2024 - Lino Golden și iubita lui, Delia, sunt propuși spre eliminare la „Power Couple Romania”. Intr-o situație dificila se afla și Oana Matache și Radu Siffrefi, ajunși pe penultimul loc.Ieri seara, la „Power Couple Romania – La bine și la greu”, a fost randul doamnelor sa lupte pentru un loc cat mai bun…

Delia a spus adevarul despre relația cu Oana, sora ei: „Era foarte enervanta, acum e mai greu...”

14:20, 07.02.2024 - Puțina lume știe ce diferența de varsta este intre una dintre cele mai de succes artiste din Romania și sora ei. Delia și Oana Matache seamana ca doua picaturi de apa și se ințeleg de minune, chiar daca le despart 8 ani.

„Power Couple Romania” 6 februarie. Dani Oțil anunța primul cuplu propus la eliminare

12:50, 06.02.2024 - In ediția de marți, 6 februarie, la „Power Couple Romania – La bine și la greu”, barbații intra in sala de nașteri, iar Dani Oțil anunța primul cuplu propus la eliminare. Ce s-a intamplat la in prima ediție a emisiunii de la Antena 1.Emoții, adrenalina și mult umor la premiera de ieri seara „Power Couple…


Ce parere ai despre aceasta stire?