Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sondaj: Nu există motive pentru deprecierea leului moldovenesc

Publicat:

Anul curent a inceput in mod traditional cu o usoara depreciere a monedei nationale, dar nu exista motive temeinice pentru devalorizarea leului moldovenesc. Astfel comenteaza dealerii de valuta ai bancilor comerciale cursul de schimb al leului fata de perechea valutara euro-dolar. Dealerii noteaza ca scaderea cursului leului va dura doar citeva zile, maxim pina la sfirsitul acestei saptamini.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Romanii cred ca țara noastra merita sa intre total in Schengen, dar ca unele state blocheaza aderarea din motive economice (sondaj)

07:40, 26.04.2024 - Aproape doua treimi dintre romani cred ca tara noastra a indeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granitele terestre in Schengen, dar unele state europene blocheaza primirea Romaniei din motive economice, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

Sondaj INSCOP europarlamentare: Alianța PSD-PNL, lider detașat / AUR pierde procente importante

10:35, 23.04.2024 - Alianta PSD-PNL este creditata ca 46,6% din intentiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianta Dreapta Unita cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP in luna aprilie, la comanda News.ro.

Sondaj INSCOP: Romanii, tot mai pesimiști cu privire la viitorul țarii. Care sunt principalele motive de ingrijorare

09:55, 22.04.2024 - Foto – Shutterstock Doar 30,8% dintre romani cred ca in Romania lucrurile se indreapta intr-o directie buna, procentul fiind in crestere fata de acum 10 ani, dar si fata de acum o luna, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro . Pentru o treime dintre romani, cea mai importanta sursa…

Romanii, tot mai pesimiști cu privire la viitorul țarii. Care sunt principalele motive de ingrijorare (sondaj)

08:30, 22.04.2024 - Doar 30,8% dintre romani cred ca in Romania lucrurile se indreapta intr-o directie buna, procentul fiind in crestere fata de acum 10 ani, dar si fata de acum o luna, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. Pentru o treime dintre romani, cea mai importanta sursa de ingrijorare o reprezinta…

Surpriza in ultimul sondaj pe Bucuresti. Catalin Cirstoiu, la un pas sa il depaseasca pe Nicusor Dan

10:10, 16.04.2024 - Ultimul sondaj pe Bucuresti, cu privire la alegerile din 9 iunie 2024, arata o surpriza majora. Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL recupereaza spectaculos din distanța fața de contracandidați in cursa pentru Primarie.

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

Sondaj CURS: Alianța PSD-PNL, peste 50% la europarlamentare / Care este situația la alegerile locale

12:30, 01.04.2024 - ​​Alianța PSD-PNL ar obține peste jumatate dintre voturile romanilor la alegerile europarlamentare din 9 iunie, in vreme ce social-democrații sunt favoriți la alegerile locale, potrivit celui mai recent sondaj realizat CURS.

Un membru al CEC a depus cerere de demisie la Parlament: din ce motive

12:05, 09.02.2024 - Ludmila Lupașco, numita de Parlament in funcția de membru al Comisiei Electorale Centrale (CEC) in perioada 2021-2026, la propunerea Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), a depus cerere de demisie. Documentul a fost inregistrat in legislativ la data de 7 februarie curent, iar cererea a fost depusa…


Ce parere ai despre aceasta stire?