Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sofia Richie este însărcinată! Vedeta va deveni mamă pentru prima dată / FOTO

Publicat:

Este veste momentului in showbiz-ul internațional! este insarcinata! Vedeta și soțul ei, , vor deveni parinți pentru prima data. Cei doi radiaza de fericire in aceste momente. Iata ce a postat modelul pe rețelele de socializare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Cu poftele de gravida nu te pui! Ana Baniciu nu iși refuza nimic de cand a aflat ca va deveni mama. Cum arata artista insarcinata in aproape șase luni / PAPARAZZI

22:46, 18.03.2024 - A visat sa fie o mama tanara și au mai ramas doar cateva luni pana cand iși va strange copilul in brațe. Ana Baniciu se bucura din plin de cea mai frumoasa etapa din viața de familie. Vedeta este insarcinata in aproape șase luni și nu iși refuza nicio pofta.

Star Matinal. Cum a fost pentru Cristina Cioran momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama: „Eram convinsa!” / VIDEO

13:16, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cristina Cioran a vorbit despre momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama inainte de a-și face testul de sarcina. Iata cum a fost pentru actrița clipa in care a aflat ca este gravida cu fetița ei!

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Anca Țurcașiu va deveni bunica la 53 de ani. Primele imagini cu nora ei insarcinata

17:46, 22.02.2024 - Nora Ancai Țurcașiu, Andreea, este insarcinata cu primul ei copil. Aceasta a publicat primele imagini sarcina destul de avansata. Dupa mai bine de un an de la nunta cu aleasa inimii sale, Andreea, fiul artistei ii face o mare bucurie mamei sale, care spunea, in urma cu ceva timp, ca viseaza sa aiba…

Vedeta de la Survivor si Chefi la Cuțite e insarcinata in 5 luni: ‘Imposibil de descris in cuvinte’

12:40, 31.01.2024 - Bucurie mare pentru una dintre fostele concurente de la Survivor. Vedeta, care a participat și la Chefi la Cuțite, e insarcinata in cinci luni. A vrut sa se afle de la ea ca va deveni curand mama și a publicat imagini noi cu burtica. Cum arata acum tanara ce va naște primul ei copil. Elena […] The post…


Ce parere ai despre aceasta stire?