Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞOCANT! Un fotbalist şi-a omorât amanta cu bestialitate: a tăiat-o în bucăţi şi a dat-o la câini. Acum este ÎN LIBERTATE!

Publicat:

Caz șocant in urma cu cateva zile in Brazilia! a decis sa il elibereze din arest pe fotbalistul de Souza, care fusese condamnat la 22 de ani de inchisoare dupa ce acesta a ucis cu bestialitate, in 2010, un model. Souza, casatorit la acea vreme, a taiat in bucațele corpul și a dat carnea la caini, pentru ca aceasta ii ceruse pensie alimentara pentru copilul pe care cei doi il aveau!

Souza a fost eliberat din arest pe motiv ca apelul declarat de acesta impotriva deciziei de incarcerare se prelungește și ca arestul preventiv nu se mai justifica.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Incident șocant la Cernavoda. Un preot și amanta sa l-au luat la bataie pe primarul orașului, in plina strada

12:00, 25.05.2024 - Incident șocant la Cernavoda. Un preot și o femeie, despre care se presupune ca este amanta sa, l-au luat la bataie in plina strada pe primarul orașului. Cei doi l-au așteptat pe edil la 300 de metri de primarie, unde l-au atacat cu pumnii și picioarele.

Caz șocant la un liceu din capitala: Un elev și-ar fi taiat venele chiar in instituție, pentru ca nu era admis la sesiune

15:50, 20.05.2024 - Caz șocant la un liceu din capitala. Conform unor informații aparute pe canale de Telegram, un elev din clasa a 11-a a Liceului Teoretic „Aleksandr Pușkin” a incercat sa-și taie venele in WC-ul instituției, dupa ce nu a fost admis la sesiune. La randul sau, oamenii legii confirma ca minorul și-a aplicat…

Cum a explicat tanarul din Sibiu, acuzat ca și-a ucis iubita, gestul șocant. Presupusul criminal nu ar fi fost drogat in ziua in care a omorat-o pe Florentina

17:50, 19.05.2024 - O tanara și-ar fi gasit sfarșitul in mainile iubitului ei, acuzat ca ar fi avut mai probleme din cauza drogurilor. Barbatul și-a recunoscut fapta, spunand ca, de fapt, totul a pornit de la gelozie, dupa ce ar fi consumat iar substanțe interzise. Unul dintre apropiații lui susține ca tanarul ar fi renunțat…

Descinderi intr-un dosar șocant la Mureș: Practici de Evul Mediu, caini puși sa se lupte

14:56, 16.04.2024 - Politistii si procurorii din Mures au facut perchezitii, marti, la mai multe adrese, intr-un dosar privind organizarea de lupte intre caini, fiind descoperite animale cu urechile cupate, dar si caini despre care se suspecteaza ca erau dresati pentru a se lupta cu alte animale.

Caz șocant in Bacau! Un minor a fost agresat și umilit de colegii sai: ”L-au bagat in cușca, dupa l-au taiat pe fața!”

08:20, 11.04.2024 - Un nou caz șocant, petrecut intr-o unitate de invațamant din Romania! Un elev in varsta de 14 ani, din județul Bacau, susține ca de ani de zile este agresat de colegii sai. Mai mult, conducerea școlii ar avea cunoștința despre acest fapt, insa nu a luat și nu pare sa ia nicio masura.

Un britanic și-a omorat soția și a taiat-o in 224 de bucați. A cautat pe internet cum sa scape de cadavru

21:05, 08.04.2024 - Nicholas Metson, in varsta de 28 de ani, din Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viața, dupa ce și-a ucis soția in luna martie a anului trecut. El a recunoscut ca a injunghiat-o pe femeie de patru ori inainte de a-i taia trupul in bucațele, relateza Sky News. 

Bihorean arestat pentru ca a taiat urechile și cozile mai multor caini

15:20, 19.03.2024 - Un barbat din județul Bihor este cercetat pentru intervenții chirurgicale destinate modificarii aspectului unui animal, cum ar fi codotomia, cuparea urechilor, secționarea corzilor vocale, ablația ghearelor, coltilotul ciocului și dinților.

Bihorean reținut pentru ca a taiat urechile și cozile mai multor caini

13:15, 19.03.2024 - Barbatul este cercetat pentru intervenții chirurgicale destinate modificarii aspectului unui animal, cum ar fi codotomia, cuparea urechilor, secționarea corzilor vocale, ablația ghearelor, coltilotul ciocului și dinților


Ce parere ai despre aceasta stire?