Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ȘOCANT Cum și-a ucis o bătrână de 61 de ani concubinul mai tânăr, în Bihor: Le-a cerut judecătorilor un traducător

Publicat:

O femeie din satul Cubulcut, in varsta de 61 de ani, a fost arestata preventiv dupa ce si-a omorat concubinul, in varsta de 59 ani, punandu-i o cantitate mare de medicamente in sticla cu bere si apoi, in timp ce acesta dormea in curte, l-a strangulat cu un siret.

Actiunea penala impotriva femeii, , a fost pornita pe 12 august, cand aceasta a si fost retinuta pentru 24 de ore prin dispozitia Parchetului de pe langa .

Citește și: Ultim moment: , trimis in judecata pentru ca s-a urcat beat și drogat la volan și a ucis un barbat

"In…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Spania! Un roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

13:40, 04.05.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman in varsta de 19 ani, stabilit in Spania. Tanarul a fost injunghiat mortal de un adolescent cu 3 ani mai mic, pentru un telefon. Oamenii legii l-au arestat pe atacator.

Caz șocant in Suceava! Un tanar in varsta de 21 de ani, baut, a ucis in bataie un barbat, iar pe un altul l-a ranit grav

15:11, 17.03.2024 - O crima oribila a avut loc in Suceava, acolo unde un tanar in varsta de 21 de ani a luat la bataie doi barbați. Aflat sub influența bauturilor alcoolice, agresorul a ucis o persoana, iar pe cealalta a ranit-o grav.

Caz șocant in Olt! O fata in varsta de 14 ani, abuzata de tatal prietenei sale. Ce le-a povestit minora oamenilor legii: "Și-a batut joc de mine pe camp..."

19:50, 16.03.2024 - Caz șocant in Olt, acolo unde un barbat in varsta de 33 de ani este acuzat ca ar fi violat o fata de 14 ani. Minora ar fi colega de scoala cu fiica lui. Adolescenta le-a povestit parintilor sai coșmarul prin care a trecut, iar aceștia au mers la poliție, in cele din urma agresorul fiind arestat.

Caz șocant in Hunedoara! Un barbat a murit intr-un bazin pe care il curața. Alt tanar a ajuns in stare grava la spital / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Hunedoara! Un barbat in varsta de 50 de ani a murit intr-un bazin pe care il curața. Acesta a decedat intoxicat, dupa ce a curațat locul. Alt tanar, in varsta de 22 de ani, a ajuns in stare grava la spital. Iata ce a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgența Hunedoara!

Caz șocant in Iași! Un tanar și-a dezgropat tatal. Susținea ca mama lui l-a ingropat de viu: "A spus ca ma omoara daca gasește ceva"

19:45, 04.03.2024 - Un incident șocant s-a petrecut intr-un cimitir din Iași. Un tanar a fost surprins in timp ce incerca sa iși dezgroape tatal, convins fiind ca mama sa i-a ingropat parintele de viu. Barbatul fusese inmormantat cu doi ani in urma.

Incident șocant in Brașov: O femeie și-a batut cu bestialitate soacra in varsta de 79 de ani

18:30, 18.02.2024 - Batrana a fost lovita cu pumnii și cu picioarele, iar in urma leziunilor suferite aceasta are nevoie de mai multe zile spitalizare. Femeia in varsta de 54 de ani și locuiește in același imobil cu soacra ei.Vecinii  au fost alarmați de zgomotele și de strigatele de ajutor ale femeii și au alertat imediat…


Ce parere ai despre aceasta stire?