Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Slăbeşte sănătos şi rapid în doar 7 zile

Publicat:

Poti castiga oricand lupta cu kilogramele chiar la tine acasa, fara prea mult efort, ci doar prin alegerile cele mai inspirate.

Pentru certitudinea unor alegeri sigure, nutritionistul a creionat un plan alimentar concret care dureaza doar 7 zile – sfaturi usor de urmat si retete delicioase, fii sigur ca vei pierde in greutate suficient de mult incat sa fii mai fericit cu tine insuti:

Aceasta nu este o dieta care te priveaza, care te constrange: poti manca trei mese si doua gustari pe zi, iar fiecare fel de mancare trebuie sa atinga urmatorul echilibru: 45% carbohidrati,…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a mancat la micul dejun o femeie care a reușit sa slabeasca 45 de kilograme: „ajunge pana la pranz și te simți bine“

09:31, 22.05.2024 - O utilizatoare TikTok a impartașit o rețeta de mic dejun care a ajutat-o sa slabeasca 45 de kilograme, din cele 100 pe care le avea. Este o rețeta simpla, ușor de facut și la indemana tuturor.

Rețeta de paste cu somon si tarhon. Preparatul ideal pentru un pranz in familie

10:25, 01.04.2024 - Rețetele pentru un pranz delicios sunt numeroase și pot fi gatite foarte simplu. PEntru a-i mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși, poți opta pentru pastele cu somon și tarhon care sunt foarte gustoase și s eprepara int-un timp record.

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Dieta care iti schimba metebolismul: Nu te vei mai ingrasa niciodata

20:35, 31.03.2024 -   Dieta este formata din 3 etape care vizeaza scaderea in greutate și o etapa care are rolul de menținere a greutații corporale. Ideea principala a dietei este aceea ca intensifica metabolismul, creand confuzii in organism, ceea ce poate duce la creșterea ratei metabolismului bazal (necesarul zilnic…

Salata de cartofi de post. Ce sa gatești rapid la masa de pranz

16:05, 19.03.2024 - Salatele sunt delicioase, sanatoase și pot fi adaptate ușor dupa propriile placeri. Un preparat consistent, de post și cu care nu vei da greș este salata de cartofi. Iata cum poți sa o gatești ca sa aiba un gust delicios și ce ingrediente trebuie sa adaugi.

Mararul, salata și roșiile – trufandalele cu cele mai multe pesticide. Reacția legumicultorilor: Sunt din Turcia

20:10, 17.03.2024 - O analiza a Autoritații Naționale Fitosanitare arata ca in peste 40% din legumele romanești sunt urme de pesticide, iar la unele produse cantitațile de substanțe periculoase detectate au fost cu mult peste nivelul maxim admis.

Romanii conduc in topul celor care iși parasesc țara pentru alt stat din UE

12:06, 14.03.2024 - Romanii, alaturi de marocani, sirieni și brazilieni, sunt cetațenii care cauta cel mai des sa paraseasca țara pentru unul dintre statele dezvoltate din Uniunea Europeana, conform statisticilor Eurostat. Aproape un milion de persoane au obținut cetațenia unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene…

Romanii conduc in topul celor care iși parasec țara pentru alt stat din UE. Noi și cu marocanii facem coada la granițe

09:55, 14.03.2024 - Aproape un milion de persoane au obținut cetațenia unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene in 2022. Creșterea adusa de noii cetațeni este de 0,2%, raportata la populația de aproximativ 450 de milioane de locuitori a UE. Cine sunt noii cetațeni?„87% dintre cei care au primit cetațenia unei țari…


Ce parere ai despre aceasta stire?