Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sistem de rachete amplasat lângă hotelul în care Putin își petrece vacanța VIDEO

Publicat:

Un sistem de rachete Panțir-S1 SAM, proiectat pentru acoperirea antiaeriana a instalațiilor civile și militare impotriva atacurilor, a fost observat in apropierea stațiunii de schi unde Putin a fost in vacanța.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mutat parțial in Spania, un roman celebru a ramas surprins de prețurile de acolo: Platesc mai puțin decat decat la București

11:46, 25.04.2024 - Fostul internațional Ioan Andone și-a cumparat o casa in Marbella, o stațiune de vis din sudul Spaniei, la Marea Mediterana. Petrece acolo ceva mai puțin de șase luni pe an, din cauza legilor fiscale de aici, scrie GSP.

Moscova flutura amenințarea nucleara. Putin trimite temutele rachete „Iskander-M” la granița cu Finlanda

07:05, 24.04.2024 - ​​​​​​​In urma cu un an, Finlanda devenea cel de-al 31-lea stat membru al NATO, la capatul celui mai rapid proces de aderare din istoria recenta a blocului militar transatlantic. Mișcarea a constituit una dintre cele mai dure lovituri incasate de Rusia lu

5 destinații de vacanța neașteptate, recomandate de un barbat care a calatorit in 107 țari

17:01, 14.04.2024 - Oamenii incep sa caute destinații de vacanța care sunt mai puțin cunoscute și, tocmai din acest motiv, mai puțin aglomerate și mai ieftine decat țarile cunoscute pentru turism. Un barbat care a vizitat 107 țari face 5 recomandari de astfel de destinații.

Locurile de vis unde sa calatorești la vara. Doua țari de langa Romania sunt pe lista

13:35, 12.03.2024 - Nu știi unde sa calatorești vara aceasta, dar vrei sa iți organizezi deja sejurul? Ei bine, iata cateva idei direct de la specialiștii in turism. Cele mai frumoase locuri unde sa iți petreci vacanța. Chiar și doua țari vecine ale Romaniei sunt pe lista. Unde sa ne petrecem vacanța de vara Calatoria…

Hotelul care-ți da banii de cazare inapoi daca te prinde ploaia in vacanța

15:40, 10.03.2024 - In Singapore ploua in medie 171 de zile pe an. Dar un hotel din Lion lanseaza un pariu riscant pentru a se asigura ca acest lucru nu strica vacanțele oaspeților sai: promite sa le dea banii inapoi daca ii prinde ploaia, relateaza CNN.

Un camion ce transporta sistemul de rachete Panțir-S1 s-a rasturnat in Soci in timpul discursului lui Putin VIDEO

18:55, 29.02.2024 - Un transportor al sistemului de aparare aeriana Panțir-S1 s-a rasturnat dupa ce a virat ieșind dintr-un tunel la Soci chiar in timp ce Vladimir Putin ținea discursul anual catre națiune, relateaza Newsweek.

Phenianul a testat un nou sistem de control al lansatoarelor de rachete multiple

10:05, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat luni ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoare de rachete multiple despre care considera ca ar putea consolida semnificativ capacitatile sale de aparare, potrivit agentiei oficiale de presa, KCNA.

GOAT Rally Tour 2024 Winter Edition: Pasiune și putere in peisaj montan

16:26, 01.02.2024 - GOAT Rally Tour, sarbatoarea anuala a mașinilor care a aprins pasiunea din 2022, se  pregatește pentru ediția sa de iarna, promițand un amestec eclectic de distracție,  teambuilding, evenimente, condus și petreceri. In perioada 5 februarie - 9 februarie  2024, participanții vor porni intr-o calatorie…


Ce parere ai despre aceasta stire?