Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siria: Lavrov are suspiciuni că Occidentul vrea să folosească fostul Front Al-Nusra pentru a-l înlătura pe Al-Assad

Publicat:

Ministrul de externe rus a declarat vineri ca are suspiciuni ca Occidentul vrea sa protejeze o grupare siriana cunoscuta anterior sub numele de Frontul Al-Nusra pentru ca ar intenționa sa o foloseasca pentru a-l rasturna de la putere pe președintele Bashar al-Assad, relateaza Reuters.

Lavrov a adaugat ca militanții care fac parte din grupare au refuzat sa paraseasca orașul asediat Alep.

El a mai spus ca Moscova este foarte preocupata de informațiile conform carora Turcia bombardeaza parți din nordul Siriei.

Întrebat ce crede…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șoigu da asigurari: 'Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO' / Ministrul rus lanseaza un avertisment cu degetul spre Ucraina

08:05, 27.04.2024 - Trupele NATO au creat amenintari suplimentare pentru Rusia prin apropierea lor de frontierele ruse, dar Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, a declarat vineri intr-un discurs ministrul apararii rus, Serghei Soigu, citat de agentia rusa TASS, preluata de Reuters.

Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”, avertizeaza Lavrov

16:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov, informeaza Reuters.

Ministrul rus de externe: „Sprijinirea Ucrainei de principalele puteri occidentale crește riscul unei confruntari nucleare”

15:11, 22.04.2024 - Serghei Lavrov, 74 de ani, șeful diplomației ruse, a declarat ca SUA și NATO par a fi „obsedate de ideea unei infrangeri strategice a Rusiei”, iar acest lucru crește amenințarea nucleara, relateaza agenția Reuters.Intr-o declarație oficiala, Lavrov și-a exprimat „ingrijorarea deosebita” ca Ucraina este…

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

China va sprijini dezvoltarea Rusiei, i-a spus lui Lavrov ministrul de Externe de la Beijing: Cu Putin, rușii au un viitor stralucit

12:00, 09.04.2024 - Ministrul chinez de externe Wang Yi a declarat marti, in timpul unei intalniri cu seful diplomatiei ruse Serghei Lavrov, ca Beijingul doreste sa "consolideze cooperarea strategica" cu Moscova, a relatat presa de stat rusa.

Turcia propune gazduirea de noi negocieri de pace ruso-ucrainene. Ministrul rus de externe promite ca Moscova nu va ataca o alta țara est-europeana.

08:40, 02.03.2024 - Turcia a propus, vineri, ministrului rus de externe Serghei Lavrov, in timpul Forumului Diplomatic de la Antalya, sa gazduiasca noi negocieri de pace ruso-ucrainene, atunci cand cele doua parti in conflict vor fi pregatite.

Serghei Lavrov afirma ca Rusia e deschisa la negocieri de pace, doar daca pastreaza teritoriile ucrainene ocupate. „Occidentul deja nu mai vorbeste despre victorie”

21:05, 14.02.2024 - Rusia este deschisa negocierilor pentru solutionarea conflictului din Ucraina, dar cu conditia sa fie acceptate castigurile teritoriale obtinute de armata rusa, a afirmat miercuri, 14 februarie, șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, in Duma de Stat, camera inferioara a parlamentului de la Moscova,…

Tensiuni intre Rusia si Israel: A fost convocata ambasadoarea

22:45, 06.02.2024 - Ministerul de Externe al Rusiei a declarat marti ca a informat-o pe ambasadoarea israeliana Simona Halperin despre „reactia negativa” la criticile aduse de aceasta ministrului de Externe rus Serghei Lavrov si politicii ruse in Orientul Mijlociu, relateaza Reuters. Ambasadoarea israeliana a fost convocata…


Ce parere ai despre aceasta stire?