Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Sensual, devastată de un vaccin: ”Nu puteam să dorm de durere”

Publicat:

a impartașit cu fanii ei momentul de cumpana prin care a trecut. Celebra diva din showbiz-ul romanesc a fost devastata dupa un vaccin. Aceasta a facut declarații despre cum s-a simțit atunci. , clipe grele din cauza unui vaccin Lovitura dura pentru vedeta care candva era non-stop pe primele pagini ale tabloidelor. […] The post , devastata de un vaccin: ”Nu puteam sa dorm de durere” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Lovitura de teatru! Dosarul privind vizita in SUA a lui Liviu Dragnea s-a intors la DNA / Judecatorii au anulat probele - decizia este definitiva

17:11, 12.04.2024 - Curtea de Apel Bucuresti a dispus definitiv, vineri, restituirea la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), pentru refacerea rechizitoriului, a dosarului in care fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea era acuzat pentru trafic de influenta in legatura cu prezenta sa in SUA la ceremonia de inaugurare a…

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

Soția lui Gabi Stangau, devastata de durere și la o luna de la moartea lui! Diana nu iși gasește liniștea: ”Totul este bucați” / FOTO

13:00, 17.03.2024 - S-a implinit o luna de la moartea lui Gabi Stangau, iar familia lui ii duce dorul in fiecare zi. Soția artistului, Diana, este devastata de durere și nu iși mai gasește liniștea in lipsa lui. Diana a scris un mesaj emoționant in memoria soțului ei.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Cristina Pucean, mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere: „Tu ai fost...” / FOTO

15:25, 24.02.2024 - Cristina Pucean a postat un mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere și trece prin momente foarte grele. Iata ce postare a facut iubita lui Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare!

Antena 1 a dat lovitura pe piața media din Romania. Le-a furat ‘transmisia’ posturilor de sport

17:20, 23.02.2024 - Reprezentanții postului TV au facut un anunț important. Antena 1 a dat lovitura pe piața media din Romania. Celebra televiziune a reușit sa „fure transmisia” posturilor de sport. Ce se va intampla in urmatorii trei ani. Antena 1, lovitura importanta pe piața media Victorie importanta pentru trustul…


Ce parere ai despre aceasta stire?