Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe, copleşită de răceală, în DIRECT: Ştie cineva vreun remediu? Când va fi Lună Plină!?

Publicat:

, frumoasa prezentatoare a emisiunii "", a fost coplesita de raceala în direct si n-a mai rezistat, asa ca i-a întrebat pe cei din platou daca stie cineva vreun remediu.

Profitând de prezenta , horoscopeasa de la "", a întrebat cum ar putea sa scape de raceala.

"Daca stiti vreun remediu ca sa-mi treaca tusea, spuneti-mi. Tusesc de nu mai pot si nu stiu ce sa mai fac!", a spus ea la "".

De asemenea, le-a recomandat…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Copil din Hunedoara, disparut in timp ce se afla la scaldat cu frații lui. Ar fi fost rapit de o mașina suspecta: ”Ne-a spus ca a vazut...” / VIDEO

18:55, 30.04.2024 - Un copil din Hunedoara a disparut fara urma, dupa ce a fost la scaldat cu frații lui. Parinții copilului au primit informații revoltatoare, conform carora baiețelul ar fi fost rapit de o mașina suspecta. Parinții lui vor sa afle ce s-a intamplat cu baiețelul.

Acces Direct. Cum raspunde acuzațiilor fosta iubita a lui Ciprian. A fost facuta o ancheta acasa la mama fetiței: „M-a dat afara ca nu i-am dat bani”

18:41, 18.04.2024 - Ciprian și fosta lui iubita s-au desparțit in urma cu doi ani. Au impreuna o fetița in varsta de patru ani, care a ramas in grija mamei, doar ca, potrivit declarațiilor barbatului, copila nu ar fi ingrijita, ci ar fi fost batuta. Irina, fosta lui partenera, susține ca s-a ocupat mereu de copil, avand…

Acces Direct. Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit: „Cand s-a facut succesiunea...” / VIDEO

17:05, 08.04.2024 - Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea ca au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele! Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Iata ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit!

Acces Direct. Marturia lui Mirel, cel care a omorat-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Cum se apara tanarul: ”M-am enervat foarte tare”

18:25, 25.03.2024 - Mirel Dragomir este suspectul principal in uciderea studentei de la Facultatea de Medicina din Timișoara. Tanarul și-a recunoscut fapta și a oferit mai multe detalii magistraților care se cupa de cazul infiorator.

Acces Direct. Clipe de groaza pentru o mama, dupa ce s-a trezit cu poliția la ușa. Soțul o acuza pe Andreea de rapire internaționala

19:05, 14.03.2024 - Andreea susține ca traiește un coșmar de cand a decis sa se desparta de tatal copilului. Acum, barbatul ar fi incercat sa se razbune pe ea și o acuza de rapire internaționala. Femeia iși dorește ca fiul ei, un copil care are nevoi speciale, sa creasca alaturi de ea.

Ce marturisiri neașteptate a facut Mirela Vaida despre Viorel și Vulpița, dupa ce n-au mai aparut la TV. Parerea sincera a vedetei

12:00, 02.03.2024 - Mirela Vaida a scos la iveala detalii neașteptate despre Viorel Stegaru și fosta lui soție, Vulpița, la mai bine de doi ani de cand cei doi n-au mai aparut pe micile ecrane ale publicului in emisiunea Acces Direct.

Acces Direct. Rasturnare de situație in cazul profesorului disparut. Martora Florența face dezvaluiri. Ce spune femeia despre Anișoara: "E slabanoaga, dar are forța de barbat..." / VIDEO

18:56, 20.02.2024 - Situația nu este deloc roz pentru Anișoara, principala suspecta in cazul dosarului dispariției profesorului de matematica din Valcea. Florența, meditatoarea angajata chiar de ea, s-a decis sa dea carțile pe fața și sa vorbeasca.

Acces Direct. Cum raspunde fostul iubit al Catalinei acuzațiilor. Culița nu ar fi vrut sa treaca copilul pe numele lui, la indemnul fratelui: „Cata bataie i-a dat baiatului” / VIDEO

18:00, 09.02.2024 - Culița a raspuns acuzațiilor, dupa ce fosta lui iubita, Catalina, l-a acuzat ca nu s-ar implica in creșterea copilului. Baiețelul a fost, intr-un final, recunoscut de tata, doar ca barbatul nu ar vrea sa contribuie financiar, spunand ca nu este fiul lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?