Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞICANE tot mai dese pe cer. Rusia a INTERCEPTAT 14 avioane străine într-o singură săptămână

Publicat:

Avioane rusesti au interceptat 14 aparate straine langa frontierele sale saptamana trecuta, a anuntat al , intr-un raport publicat vineri in , informeaza agentia de presa Xinhua, potrivit agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

In Transnistria se vor deschide șase secții de votare pentru alegerile prezidențiale din Rusia

14:00, 11.03.2024 - In autoproclamata Republica Moldoveneasca Transnistreana, pe 17 martie, se vor deschide, intre orele 8:00 și 20:00, șase secții de votare pentru alegerile pentru președintele Rusiei, transmite agenția "Novosti Transnistria", relateaza stiripesurse.md Se precizeaza ca se poate vota in trei secții…

Rusia susține ca a interceptat mai multe avioane franceze aproape de granița sa din Marea Neagra

20:10, 05.03.2024 - Rusia susține ca a interceptat trei avioane militare franceze care se apropiau de frontiera sa, deasupra Marii Negre. Incidentul vine intr-un context de tensiuni sporite intre Franța și regimul de la Kremlin, in contextul declarațiilor recente ale președintelui Emmanuel Macron.

'Razboi' deasupra Marii Negre: Rusia afirma ca a interceptat trei avioane militare franceze

20:10, 05.03.2024 - 'Razboi' deasupra Marii Negre: Rusia afirma ca a interceptat trei avioane militare francezeRusia a afirmat marti ca a ridicat de la sol un avion de vanatoare pentru a intercepta trei avioane militare franceze care se apropiau de frontiera sa deasupra Marii Negre, un tip de incident care nu este unul…

Rusia ar fi gata pentu o pace cu Ucraina: Condițiile expuse de Serghei Lavrov

21:45, 14.02.2024 - Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a spus ca Rusia ar fi pregatita pentru incheierea politica și diplomatica a razboiului impotriva Ucrainei, dar doar pe baza faptului ca a reușit deja sa o ocupe, noteaza RIA Novosti cu referire la declarația lui Lavrov la Duma de Stat a Federației Ruse din 14…


Ce parere ai despre aceasta stire?