Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Și când va avea toți copacii? Atunci va căuta păsări”, la Arad, la fARAD

Publicat:

O țara care iși vinde toți copacii și un milionar care ii cumpara pe toți (i-a cumparat deja pe primii 200) cu sume pe care... The post „Și cand va avea toți copacii? Atunci va cauta pasari”, la Arad, la fARAD appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poliția aradeana „cauta” colegi noi

15:15, 27.04.2024 - Inspectoratul de Poliție a Județului (IPJ) Arad a lansat un anunț privind admiterea la unitațile de invațamant postliceal din subordinea MAI – sesiunea aprilie-iulie 2024... The post Poliția aradeana „cauta” colegi noi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

DALIA deschide 8 noi cabinete pentru copiii cu boli grave și cauta terapeuți pentru cei mici

08:36, 17.04.2024 - Mai mult, pentru mai bine și pentru mai mulți copiii e planul Centrului de recuperare pediatrica DALIA. A trecut mai bine de un an de... The post DALIA deschide 8 noi cabinete pentru copiii cu boli grave și cauta terapeuți pentru cei mici appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cad copacii pe capete, in Arad. Spitalul a taiat mai multi arbori din curtea Municipalului

18:10, 18.03.2024 - 10 copaci care faceau umbra și oxigenau curtea fostului Spital Municipal au fost pusi la pamant in ultimele zile. Stateau in calea circuitelor corecte ale... The post Cad copacii pe capete, in Arad. Spitalul a taiat mai multi arbori din curtea Municipalului appeared first on Special Arad · ultimele…

Start de play-out! UTA cauta victoria care sa-i aduca liniștea, Voluntari vine incompleta

13:50, 18.03.2024 - UTA a ratat șansa de a juca in play-off, fiind la doar un meci distanța de acesta. Infrangerea cu Dinamo, insa, face ca aradenii sa... The post Start de play-out! UTA cauta victoria care sa-i aduca liniștea, Voluntari vine incompleta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica?

07:40, 15.03.2024 - Bagatorul de seama și șugubațul nr 1 al Aradului – vorbesc de Arpi Nistor, desigur – mi-a trezit o amintire atunci cand, legat de ”vizita”... The post Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Ce cauta Tehnodomus in Piața Catedralei?

09:05, 02.03.2024 - Intrebarea ne-a venit in minte dupa ce am aflat ca s-au apucat sa refaca pentru a treia oara trotuarul de langa catedrala. Pe langa cea... The post Pola Zilei: Ce cauta Tehnodomus in Piața Catedralei? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

(foto) „Se fac gauri, se toarna combustibil, copacii mor”: Ministerul Mediului cauta „eroii” care au vandalizat mai mulți arbori in centrul capitalei

16:50, 27.02.2024 - Mai mulți copaci din centrul capitalei au fost vandalizați de persoane necunoscute. Astfel, Ministerul Mediului a lansat un apel prin care solicita ajutorul cetațenilot pentru a identifica faptașii.

Europarlamentarul USR Vlad Botoș cere garanții pentru democrația romaneasca in plenul Parlamentului European (P)

18:05, 07.02.2024 - Astazi, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg a fost o dezbatere dedicata exclusiv țarii noastre, la care au participat Președintele Romaniei, eurodeputați romani, dar... The post Europarlamentarul USR Vlad Botoș cere garanții pentru democrația romaneasca in plenul Parlamentului European…


Ce parere ai despre aceasta stire?