Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a pierdut piciorul din cauza unui produs pentru igiena intimă. Acum îl va pierde și pe celălalt - IMAGINI ȘOCANTE

Publicat:

Un tânar model care și-a pierdut un picior din cauza unui sindrom de șoc toxic, provocat de un tampon, spune ca &"inevitabil&" va ramâne și fara celalalt membru inferior.

a facut cangrena și infarct din cauza infecției, iar unul dintre picioare i-a fost amputat, în 2012. Chiar și așa, Lauren a luptat sa își continue cariera pe podiumul de moda. 

Acum spune ca suferința sa este extrema, celalalt picior fiind bolnav și astazi.

Tânara de 29 de ani lupta acum pentru o lege care sa oblige companiile producatoare de obiecte de…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Imagini apocaliptice in Atena - Aerul a devenit portocaliu, din cauza fenomenului care a lovit și Romania

09:25, 24.04.2024 - Atena este inghițita de ceața portocalie provocata de furtuna de praf din Sahara. E unul dintre cele mai grave episoade de acest gen care au lovit țara din 2018 incoace. In ultimele ore, praful saharian a ajuns și in Romania, așezandu-se in cantitați importante pe mașini și alte obiecte.

Ana Maria Chirila, judecatoarea penala care vindea informații interlopilor, filmata in timp ce se droga - IMAGINI ȘOCANTE

07:25, 10.04.2024 - In imagini se observa cum judecatoarea de la Secția Penala din Tribunalul Suceava prizeaza cocaina direct dintr-o farfurie, la masa, cu o lejeritate care lasa de ințeles ca nu e prima data cand face acest lucru. Surse judiciare spun ca magistratul ar fi consumat droguri chiar și in prezența copiilor…

Joe Biden pierde voturi prețioase ale americanilor de origine araba din cauza razboiului din Gaza

19:25, 30.01.2024 - Șefa de campanie a lui Joe Biden avea prevazuta pentru saptamana trecuta o intalnire cu lideri ai comunitatii arabo-americane din Michigan, dar multi dintre acestia au refuzat invitatia, furiosi din cauza pozitiei administratiei americane cu privire la razboiul din Fasia Gaza.


Ce parere ai despre aceasta stire?