Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sheriff Tiraspol păstrează şanse la calificarea în turul trei al Ligii Campionilor

Publicat:

pastreaza sanse la calificarea in turul trei al . "Galben-negrii" au incheiat la egalitate, scor 0-0, primul meci din turul doi preliminar jucat impotriva formatiei slovene NK Maribor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Veteranul Andrei Panait de la CS Mioveni: ”Mai avem șanse. Dar vom vedea ce va fi”

17:15, 21.05.2024 - CS Mioveni a cedat la limita, vineri in turul barajului pentru promovarea in Superliga și pastreza șanse reale de a ajunge la anul in prima liga. Galben-verzii se mobilizeaza acum pentur returul acestui baraj, unde spera sa obțina dreptul de promovare. Unul dintre jucatorii argeșeni, veteranul Andrei…

Am reusit din nou, a spus Ancelotti (Real Madrid) dupa calificarea in finala Ligii Campionilor

09:56, 09.05.2024 - "Am reusit din nou", a rezumat antrenorul Carlo Ancelotti dupa "remontada" echipei sale in fata lui Bayern Munchen (2-1), in mansa secunda a semifinalelor Ligii Campionilor, care i-a adus calificarea in finala lui Real Madrid, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Ultrașii lui PSG se pregatesc intens de calificarea in finala Ligii Campionilor

15:40, 06.05.2024 - Locul ocupat de Paris Saint-Germain in finala UEFA Champions League este departe de a fi asigurat, insa fanii clubului au luat deja masuri, conform dezvaluirilor facute de RMC Sport. Aceștia pregatesc o sarbatoare pirotehnica, aparent chiar cu sprijinul clubului.

Borussia Dortmund – PSG 1-0 in turul semifinalelor Uefa Champions League

03:00, 02.05.2024 - Borussia Dortmund a invins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal. Articolul Borussia Dortmund – PSG 1-0 in turul semifinalelor Uefa Champions League apare prima data in Money.ro .

Bayern Munchen și Real Madrid au incheiat la egalitate turul semifinalelor Ligii Campionilor

00:15, 01.05.2024 - Formatia Bayern Munchen a remizat, marti seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Real Madrid, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.Real Madrid a condus cu 1-0, prin golul marcat de Vinicius Junior ’24.

O noua victorie pentru Zimbru

08:30, 25.04.2024 - Zimbru Chișinau a obținut o victorie mare in Cupa Moldovei. „Galben-verzii” și-au invins rivala Sheriff Tiraspol cu 1-0 in prima manșa a semifinalelor. In celalalt meci, Petrocub a facut show in fața gruparii CSF Balți. Zimbru i-a facut un super-cadou antrenorului Lilian Popescu, care a ajuns la 50…

Rareș Pop a marcat golul victoriei Romaniei U20 impotriva Croației! „Tricolorii” au ratat calificarea

17:41, 26.03.2024 - Aradeanul Rareș Pop a marcat unicul gol al partidei pe care Romania U20 l-a disputat contra Croației U20 la Turul de Elita. In urma acestei... The post Rareș Pop a marcat golul victoriei Romaniei U20 impotriva Croației! „Tricolorii” au ratat calificarea appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Un supercomputer a evaluat posibilitațile echipelor din „sferturile” Ligii de a cuceri trofeul. Barcelona are de trei ori mai puține șanse ca Real Madrid!

12:40, 14.03.2024 - Agenția specializata in statistici Opta a realizat un top al favoritelor la caștigarea Ligii Campionilor, apeland la un supercomputer. Manchester City are cele mai mari șanse de a-și pastra titlul continental (32,3%), urmata de Real Madrid (16,87%) și Arsenal (13,9%). Barcelona (5,38%) este depașita…


Ce parere ai despre aceasta stire?