Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfaturi&trucuri: Principalele metode de gătire

Publicat:

Publicitate

Fierberea - Prin aceasta metoda, alimente relativ tari (cartofi, cereale, paste, legume uscate, oua, carne, legume) se fierb intr- un lichid care clocoteste - supa, apa, zeama. Pentru a pastra vitaminele si sarurile minerale, adauga alimentele dupa ce clocoteste apa si fierbe-le apoi pana sunt gata.

Posarea - Inseamna sa fierbi un aliment in apa sau supa cu putin timp inainte de a atinge punctul de fierbere. Deci nu trebuie sa clocoteasca lichidul cand pui alimentele. Este potrivit pentru paste umplute, galuste, peste, pui, oua romanesti.

Oparirea - Legumele se cufunda…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul gospodinelor: cum obții cele mai delicioase perișoare și chiftele. Ingredientul minune care leaga carnea tocata

15:50, 17.05.2024 - Ingrediente esențiale pentru a lega carnea tocataOua:Ouale sunt un ingredient clasic pentru a lega carnea tocata. Proteinele din oua ajuta la menținerea ingredientelor impreuna și confera amestecului o consistența omogena. In general, se folosește un ou la fiecare 500 de grame de carne tocata.Pesmet…

Cum sa prajiți corect cartofii: 5 greșeli pe care mulți oameni le fac

12:00, 18.04.2024 - Cartofii prajiți sunt una dintre mancarurile preferate de mulți romani. Cu toate acestea, acest fel de mancare nu este intotdeauna delicios. Cum sa prajiți corect cartofii? Cinci greșeli care nu trebuie facute Daca doriți ca familia dumneavoastra sa savureze cartofi prajiți cu adevarat delicioși, trebuie…

Cit costa fructele, legumele, carnea și peștele la Piața Centrala din Chișinau?

17:20, 26.03.2024 - Administrația Pieței Centrale din Chișinau a publicat pe pagina sa de socializare noi date privind prețurile produselor agricole comercializate in piața, din care cetațenii pot trage singuri concluzia care produse s-au scumpit și care s-au mai ieftinit la piața din capitala in ultimele zile, transmite…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Cum sa scapi de paianjeni in mod natural: ce mirosuri ii țin departe

10:25, 29.02.2024 - Descopera in randurile de mai jos cum poți sa scapi in mod natural de paianjeni, pentru a te bucura de o casa cu atmosfera ideala.Cum sa scapi de paianjeni in mod naturalPaianjenii și muștele sunt printre cei mai des intalniți daunatori care invadeaza casa și de aceea trebuie sa scapam cat mai rapid…


Ce parere ai despre aceasta stire?