Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul gospodinelor: cum obții cele mai delicioase perișoare și chiftele. Ingredientul minune care leagă carnea tocată

Publicat:
Secretul gospodinelor: cum obții cele mai delicioase perișoare și chiftele. Ingredientul minune care leagă carnea tocată

Ingrediente esențiale pentru a lega carnea tocataOua:Ouale sunt un ingredient clasic pentru a lega carnea tocata. Proteinele din oua ajuta la menținerea ingredientelor impreuna și confera amestecului o consistența omogena. In general, se folosește un ou la fiecare 500 de grame de carne tocata.Pesmet sau paine inmuiata:Pesmetul sau painea inmuiata in lapte sau apa sunt foarte eficiente pentru a lega carnea. Pesmetul absoarbe umiditatea și ajuta la pastrarea formei perișoarelor sau chiftelelor, in timp ce painea inmuiata confera o textura mai moale și pufoasa. Folosește aproximativ 50-100 de grame…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Atenție romani! Scumpiri mascate, gramaj mai mic și preț la fel de mare

09:26, 15.05.2024 - Revoltator! Cum sunt țepuiți romanii la raftIn luna aprilie am avut o inflație de 5,9%, in scadere fața de luna martie cand a fost de 6,6%. Insa cel mai mult platim pentru medicamente care s-au scumpit cu aproape 24% fața de aceeași perioada a anului trecut, dar și pentru carnea de porc sau pește pentru…

FOTO/VIDEO: Obiceiul vopsirii oualor in coji de ceapa se pastreaza și astazi pe Valea Bargaului

09:05, 04.05.2024 - Este un obicei ce dateaza de multe decenii incoace. Din cauza faptului ca mai demult nu exista vopsea de oua, bunicii noștri au gasit un mod mai sanatos și natural de a pregati ouale pentru a le ciocni in ziua de Paște. Chiar daca procesul este simplu, rezultatul este unul surprinzator. Maria (46 de…

ANPC, anunț pentru romani, in prag de Paște. Cum trebuie sa arate ouale proaspete și de unde sa nu cumparam carnea

14:06, 29.04.2024 - ANPC desfașoara acțiuni de control in perioada premergatoare sarbatorii pascale Echipele de comisari ai ANPC desfașoara acțiuni de consiliere, prevenire și control pe intreg teritoriul țarii, cu accent pe modul de comercializare a produselor alimentare și non-alimentare asociate sarbatorii pascale.Printre…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Sfaturi practice in bucatarie. Cum sa dezgheți carnea rapid. Reguli de aur

21:20, 21.04.2024 - Este important sa o faci corect pentru a evita riscul contaminarii sau degradarii carnii. Iata cateva sfaturi despre cum sa dezgheți carnea rapid și ce greșeli sa eviți.Congelarea alimentelor: Reguli de aurIn zilele noastre, congelarea alimentelor a devenit un gest automat, este inainte de toate o metoda…

Ce sa pui la piure in loc de lapte. Cele 6 alternative care te vor surprinde

23:01, 05.04.2024 - Cel mai bun piure se obține cu mici secrete. In primul rand, opteaza pentru cartofi cu o textura bogata in amidon. Un alt truc consta in fierberea cartofilor in apa sarata. Pune-i taiați intr-o oala mare cu apa sarata și fierbe-i pana cand devin moi. Este important sa nu fierbi excesiv cartofii, deoarece…

Peștele-minune. Scrumbia de Dunare curata vasele de sange de grasimi si reduce riscul de tromboza

14:45, 15.03.2024 - Scrumbia este un pește salbatic care migreaza din Marea Neagra in Dunare, pentru reproducere și nu se hranește pe tot traseul dus-intors. Scrumbia de Dunare are numeroase beneficii pentru sanatate. Specialistii au plasat-o pe primul loc in topul celor mai sanatoase si gustoase soiuri de peste. Secretul…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…


Ce parere ai despre aceasta stire?