Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfaturi pentru a avea coafura perfectă la nuntă

Publicat:

Cu sase luni inainte de nunta se impune deja o vizita la stilist. NU uitati sa duceti cu voi accesoriile pentru par si o fotografie a rochiei de mireasa. Cu cat stie mai multe despre nunta, cu atat mai bine va putea stilistul sa va ofere coafura cea mai potrivita.

Daca v-ati gandit la o repetitie a nuntii, n-ar strica sa o faceti folosind coafura de mireasa pe care ati ales-o pentru marele eveniment. Astfel, veti face o repetitie finala si pentru acest aspect deosebit de important.

In timpul repetitiei plimbati-va cat mai mult. Incercati astfel sa determinati starea de confort…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sfaturi care ne pot salva viața daca intalnim un animal salbatic pe munte

22:46, 14.05.2024 - Printre altele, salvatorii ne recomanda sa nu ne apropiem niciodata de un animal salbatic și sa facem zgomot pentru a nu-l surprinde. A venit perioada drumețiilor pe munte iar salvatorii montani de la Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov au zece recomandari pe care orice turist ar…

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Uite cateva sfaturi pentru mentinerea telefonului intr-o stare perfecta

19:00, 27.03.2024 - Uite cateva sfaturi pentru mentinerea telefonului intr-o stare perfecta: Actualizeaza sistemul de operare Daca intampini probleme cu sistemul de operare al telefonului tau, este important sa nu le neglijezi. Uneori, actualizarile software nu sunt suficiente pentru rezolvarea anumitor defecte sau erori.…

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Horoscop duminica, 3 martie. Suișuri și coborașuri pentru nativii din zodiac: o zodie are de luat o decizie importanta

21:36, 02.03.2024 - Berbec **Iubire - E important și benefic sa socializați, sa petreceți timpul cu prieteni, inconjurat de oameni dragi.Sanatate - Sentimentul de apartenența la un grup da masura dispoziției voastre. Incercați sa fiți mai extrovertit.Bani - Familia va poate solicita atenția și sa fie nevoie sa lucrați…


Ce parere ai despre aceasta stire?