Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Serghei Lavrov: Rusia are multe intrebari de pus in privinta interzicerii meldoniumului

Publicat:

Rusia are "multe intrebari" de pus (AMA) dupa interdictia meldoniumului, medicament fata de care jucatoarea de tenis a fost depistata pozitiv, a declarat joi ministrul rus al , , citat de AFP.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

China ar putea organiza o conferinta de pace intre Rusia si Ucraina (Lavrov)

12:35, 31.05.2024 - China ar putea organiza o conferinta de pace la care sa participe Rusia si Ucraina, a declarat joi ministrul rus de externe Serghei Lavrov, citat de agentia de presa RIA, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Moscova, dupa ce șeful NATO a cerut ca aliații sa lase Ucraina sa atace tinte din Rusia cu armament din Occident: „Pare o agonie”

08:40, 27.05.2024 - La o zi dupa ce secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a cerut aliatilor Ucrainei sa ridice interdictiile impuse Kievului de a efectua atacuri pe teritoriului Rusiei, Moscova reactioneaza prin vocea ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, care califica discutiile o „disperare a Occidentului”,…

Lavrov avertizeaza ca Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa lupte pentru Ucraina

14:11, 13.05.2024 - Ministrul de Externe rus in exercitiu, Serghei Lavrov, a declarat ca daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina pe campul de lupta, Rusia este pregatita, citat de agentia de stat de presa RIA Novosti, potrivit Reuters, preluat de Agerpres. 

Fantomele istoriei bantuie Moscova in ajunul Zilei Victoriei: Descendentii lui Napoleon si Hitler vor sa invinga Rusia

22:55, 08.05.2024 - Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a acuzat miercuri, in ajunul Zilei Victoriei asupra Germaniei naziste sarbatorita in Rusia pe 9 mai, ca "descendentii lui Napoleon si Hitler" vor sa invinga din nou Rusia cu ajutorul anglo-saxonilor, informeaza EFE, potrivit Agerpres.

Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina: Lavrov anunța ca razboiul continua

18:40, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, transmite agentia EFE, potrivit Agerpres.

China pune la punct SUA, dupa acuzațiile de colaborare cu Rusia: 'Nu acceptam critici sau presiuni!'

13:55, 10.04.2024 - China a declarat miercuri ca respinge orice "critica sau presiune" cu privire la legaturile sale cu Rusia, dupa ce Statele Unite au avertizat cu o zi inainte Beijingul ca il vor considera responsabil daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, in conditiile in care Beijingul si-a reinnoit promisiunile…

China și Rusia iși consolideaza cooperarea strategica. Wang Yi și Serghei Lavrov, discuții despre relațiile bilaterale. „Un viitor luminos”

09:41, 09.04.2024 - Pe fondul relațiilor internaționale in continua evoluție, șeful diplomației chineze, Wang Yi, a evidențiat marți, in cadrul unei intrevederi cu ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, dorința Chinei de a consolida cooperarea strategica cu Moscova.

A facut atac de cord de bucurie ca Putin a caștiga alegerile! Adjunctul lui Serghei Lavrov, la Terapie intensiva: starea lui este grava

08:20, 19.03.2024 - Potrivit informațiilor din presa rusa, Riabkov, in varsta de 63 de ani, s-a simțit rau in noaptea de 17 martie. Simptomele indicau un atac de cord: avea o presiune severa in piept, realateaza Ziare.com.La domiciliul diplomatului rus a fost chemata o ambulanța, care l-a dus la spital. Acesta a fost trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?