Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șerban Nicolae, înaintea Congresului PSD: Eu sunt cea mai bună variantă la acest moment

Publicat:

Senatorul Șerban Nicolae a declarat, vineri, inaintea Congresului PSD, ca, din punctul sau de vedere, este cel mai bun candidat pentru PSD la acest moment, precizand insa ca-și respecta contracandidații.

Citește și:  anunța ceasul socotelilor in PSD: cand se va da adevarata batalie a cuțitelor lungi

"Am toate șansele care pot beneficia in urma celor 30 de ani de activitate. Colegii ma cunosc, am avantajul ca, nu fața de ceilalți, avantaj in general in astfel de candidatura ca sunt intre colegi. Ma cunosc, știu ce pot , știu ce am facut pana acum, știu ceea ce aș putea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu se va adresa Congresului SUA, intr-un moment in care „are cea mai mare nevoie de sprijin”

08:55, 24.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu se va adresa „in curand” Congresului american, a anuntat joi seara liderul republican al Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment „scandalos” transformați in Robbie Williams

22:20, 18.05.2024 - Ilona Brezoianu și Florin Ristei s-au transformat in Robbie Williams și au pus in scena videoclipul piesei „Party Like A Russian” in semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024.

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu, moment incendiar. S-au transformat in Shirley Bassey și au interpretat piesa „Get The Party Started” / VIDEO

23:20, 13.04.2024 - In ediția din aceasta seara, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Shirley Bassey și au interpretat piesa „Get The Party Started”. Jurații au fost impresionați de felul in care concurentul a intrat in pielea personajului.

Connect-R fata ȋn fata cu...Connect-R sambata, la Te cunosc de undeva! „Relu, vei avea ocazia sa vezi cea mai buna varianta a ta”

11:21, 11.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, ȋl va pune pe unul dintre concurentii sezonului 20 al transforming show-ului ȋntr-o situatie inedita.

Te cunosc de undeva, 30 martie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu, transformare fabuloasa in Veronica și Motanul Danila: ”Un moment savuros” / VIDEO

23:50, 30.03.2024 - Florin Ristei și Ilons Brezoianu au facut un show de excepție pe scena Te cunos de undeva! Cei doi s-au transformat in Veronica și Motanul Danila, doua dintre personajele copilariei tuturor! Jurații au fost impresionați de spectacolul pe care l-au facut!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Ciuca: Aderarea Romaniei la Schengen, in documentul final al Congresului PPE de la Bucuresti. ”Sa vedem cum voteaza colegii austrieci”

17:21, 05.03.2024 - Documentul final al Congresului PPE de la Bucuresti va conține și solicitarea de aderare la spațiul Schengen a Romaniei, dupa cum a declarat președintele PNL, Nicolae Ciuca. Nicolae Ciuca a declarat ca este de urmarit cum vor vota colegii din Austria solicitarea de aderare a Romaniei la spațiul Schengen…


Ce parere ai despre aceasta stire?