Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Selena Gomez, în imposibilitatea de a avea copii? Dezvăluirile dureroase făcute de celebra artistă

Publicat:

Cantareața a fost diagnosticata cu tulburare bipolara, iar medicamenele pe care le-a luat au facut-o sa creada ca niciodata nu va putea avea copii sau, daca da, extrem de greu. Iata dezvaluirile facute de !

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Telefoanele inteligente, un pericol pentru copii: Recomandarile dure facute de experții francezi

21:50, 30.04.2024 - Franta ar trebui sa limiteze utilizarea smartphone-urilor si a retelelor de socializare de catre copii si adolescenti, a recomandat marti un grup de experti numit de presedintele Emmanuel Macron, pe fondul ingrijorarii tot mai mari la nivel mondial cu privire la impactul negativ al acestora asupra mintilor…

Știrile Antena Stars. Cu ce se ocupa cei doi copii mai mari ai Emiliei Ghinescu. I-a incurajat sa iși urmeze pasiunile: „Am incredere”

19:41, 10.04.2024 - Emilia Ghinescu se mandrește cu cei trei copii. Artista ii are pe Andrei și Erika din prima casnicie, care deja știu ce vor sa faca cu viețile lor. Cantareața spune ca i-a incurajat mereu sa faca ce le place și este cel mai mare susținator al lor.

Cum a inceput relația dintre Diana Matei și soțul ei, Marian Cleante. „Am fugit cu el din țara. Ne-am urcat in tren și am plecat”

17:45, 02.04.2024 - Diana Matei, in varsta de 42 de ani, este casatorita cu Marian Cleante din 2018, dar relația lor dureaza de peste 20 de ani și au impreuna un baiat. Cei doi s-au cunoscut cand artista avea doar 21 de ani, iar parntii acesteia nu au fost de acord cu relația lor, mai ales ca soțul artistei era casatorit…

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Elena Merișoreanu l-a pus la punct pe Marius Elisei, dupa ce a lipsit de la inmormantarea Mioarei Roman: „Sa-i fie rușine”. L-a criticat și pe Petre Roman

12:55, 14.03.2024 - Elena Merișoreanu a rabufnit dupa ce Marius Elisei a lipsit de la inmormantarea fostei sale soacre, Mioara Roman. Interpreta de muzica populara l-a taxat și pe Petre Roman, tatal Oanei Roman.Elena Merișoreanu a fost afectata cand a aflat ca Mioara Roman s-a stins din viața, pentru ca ii purta un mare…

Vacanța De Vedeta. De ce nu a luat-o Tudor Ionescu pe soția lui, Ana, niciodata in turnee. Dezvaluirile facute de cei doi concurenți de la Power Couple Romania / VIDEO

16:00, 09.03.2024 - De ce nu a luat-o Tudor Ionescu pe soția lui, Ana, niciodata in turnee de-a lungul anilor. Ce au dezvaluit cei doi concurenți de la Power Couple Romania, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.

Dezvaluirile dureroase facute de Catalin Ștefan, soțul administratorei blocului distrus de incendiu din Valencia. Mama și fiica lui se aflau in locuința: „Am vazut...”

11:55, 26.02.2024 - Incendiul devastator care a cuprins un bloc din Valencia a lasat in urma nu doar pagube materiale, ci și amintiri dureroase pentru locuitorii afectați. Printre aceștia se numara și Catalin Ștefan, soțul administratoarei, ale carui dezvaluiri aduc in prim-plan dramatismul și impactul tragic al evenimentului.

Taylor Swift ar fi harțuita de un fan! Celebra cantareața vrea sa il dea in judecata pe tanar: ”E o chestiune de viata sau de moarte”

11:50, 07.02.2024 - Probleme grave pentru Taylor Swift! Celebra cantareața ar fi harțuita de un fan, iar acest lucru i-ar aduce o mulțime de probleme. Artista este speriata și vrea sa ia masuri impotriva lui. Iata ce s-a intamplat și cat de mare este pericolul in care a ajuns!


Ce parere ai despre aceasta stire?