Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șefa Direcției pentru Cultură Constanța a luat mită pentru avizarea unui PUZ. Magdalena Tiță și-a recunoscut fapta

Publicat:

Magdalena Tița a incheiat un acord de recunoaștere a vinovației cu procurorii DNA Constanța. Alaturi de ea a fost inculpata și , inspector superior in cadrul aceleiași instituții.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu

09:06, 18.04.2024 - Un elev de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic Constantin Brancuși din Oradea, cazat in internatul unitații de invațamant, a fost victima unei agresiuni... The post Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Crima din Dambovița. Turcul și-a recunoscut fapta și a povestit anchetatorilor tot filmul ororii

20:01, 13.04.2024 - Turcul arestat pentru ca a ucis o femeie de 38 de ani, a transat-o si a aruncat-o pe un camp de pe autostrada, si-a recunoscut faptele. Le-a spus anchetatorilor ca aceasta ii datora bani si a lovit-o cu un scaun, dar ca nu voia s-o omoare.

Ucigașul studentei la medicina de la Timisoara si-a recunoscut fapta

15:41, 24.03.2024 - Autorul crimei de la Timisoara, unde o studenta, de doar 21 de ani, a fost descoperita vineri decedata in urma mai multor lovituri de cutit,... The post Ucigașul studentei la medicina de la Timisoara si-a recunoscut fapta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cum l-au dat de gol mesajele din telefon pe un proiectant care facea trafic de influența. Și-a recunoscut fapta

12:35, 23.02.2024 - Un proiectat din Alba care a incercat sa obțina bani de la o alta persoana, susținand ca ii poate rezolva intrarea in legalitate cu o construcție din Alba Iulia, a fost condamnat penal pentru trafic de influența.

Acuzat de viol, un antrenor de la CS Dinamo și-a recunoscut fapta

14:05, 18.02.2024 - Acuzat ca ar fi violat o fetița de 7 ani, antrenorul de inot de la CS Dinamo și-a recunoscut fapta in fața procurorilor. Potrivit gsp.ro, aflandu-se in arest preventiv pentru 30 de zile, Ștefan Cam a fost audiat de procurori, recunoscandu-și fapta dupa ce anchetatorii i-au spus ca au intrat in posesia…

Conversațiile pe WhatsApp, principala proba in amenzile catre Samsung, eMag, Flanco și Altex pentru fixarea prețurilor la TV și telefoane / Firmele și-au recunoscut fapta

14:10, 13.02.2024 - Conversațiile pe WhatsApp ale unor angajați responsabili de vanzari au fost principalele probe care au adus amenzi de 123 milioane de lei de la Consiliul Concurenței catre Samsung, eMag, Flanco și Altex pentru fixarea prețurilor la televizoare și telefoane mobile. „Investigația a confirmat o ințelegere…


Ce parere ai despre aceasta stire?