Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sector 5: Circulația tramvaielor blocată din cauza unui accident mortal în cartierul Rahova

Publicat:

Un accident rutier a avut loc, luni, in Sectorul 5 al Capitalei, o femeie fiind lovita mortal. Conducatorul unui autocamion care se deplasa pe , sens catre Calea Rahovei, la intersectia cu str. a surprins si accidentat o femeie de aproximativ 40 ani. Victima a decedat la fata locului, potrivit Brigazii de a Capitalei. Tramvaiele sunt blocate pe sensul catre Rahova. Se efectueaza cercetari pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului rutier . Tag-uri Geo:  Calea Rahovei Infractionalitate Comunicat de presa

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Accident mortal in București: Femeie lovita de o mașina chiar pe bulevard; circulația STB, deviata

13:55, 13.05.2024 - O femeie a fost lovita mortal, luni, de o mașina pe strada Barbu Vacarescu din București, anunța Brigada Rutiera a Capitalei. Polițiștii au fost sesizați luni, prin apel la 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Barbu Vacarescu.

Accident grav in Sectorul 2 al Capitalei. O femeie a murit, iar circulația este deviata / FOTO

13:30, 13.05.2024 - Un grav accident a avut loc in Sectorul 2 al Capitalei. O femeie a fost lovita de un șofer. Victima a fost resuscitata de medicii ajunși la fața locului, dar nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți sa constate decesul, in timp ce circulația a fost deviata.

Tragedie cumplita in București. A murit din cauza lumanarii aduse de la Inviere

09:25, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Barbatul care a injunghiat o femeie cu un cutit, in Centrul Vechi din București, arestat preventiv. Atacul, „unul intamplator”

09:46, 25.04.2024 - Barbatul de 74 de ani care a injunghiat marți seara, 23 aprilie, o femeie pe o strada din Centrul Vechi al Capitalei a fost retinut si, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, anunța joi Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.Potrivit procurorilor, atacul a avut loc in jurul orei 17.16, cand…

Accident cu trei mașini implicate pe cel mai periculos drum din Cluj in aceasta dupa-masa, o femeie de 71 de ani a fost dusa la spital, circulația a fost blocata

16:10, 19.04.2024 - Continue reading Accident cu trei mașini implicate pe cel mai periculos drum din Cluj in aceasta dupa-masa, o femeie de 71 de ani a fost dusa la spital, circulația a fost blocata at Info real.

Scandal in Sectorul 1, din cauza unei parcari neregulamentare. O femeie a batut doi polițiști: „Le-a smuls hainele, i-a imbrancit”

15:35, 10.04.2024 - O femeie a fost retinuta pentru 24 de ore, dupa ce a agresat doi politisti de la Politia Locala Sector 1. Ea este acuzata ca a tras de hainele politistilor si i-a lovit in zona fetei. Scandalul ar fi pornit de la o parcare neregulamentara, transmite News.ro.

Situație incredibila in Capitala. De ce nu poate intra o femeie in propria casa: „Mi-au decupat ușa“

15:45, 20.03.2024 - O femeie din București s-a trezit ca locuința proprietate personala din Sectorul 5 al Capitalei a fost ocupata abuziv de o familie cu șase copii. Femeia a chemat Poliția, dar legea spune nu ii poate scoate pe oameni din casa fara ordin judecatoresc. „Mi-au schimbat yala, tot, mi-au decupat ușa și spun…


Ce parere ai despre aceasta stire?