Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul preparării delicioasei tocăniţe de porc cu ciuperci şi mămăligă. Cum evităm lipirea legumelor în timpul sotării

Publicat:

Preparatul este unul cu traditie in zona Ardealului, combinatia dintre carnea de porc si ciuperci dand un gust deosebit mancarii. Timpul de preparare il da carnea de porc, care trebuie taiata in bucati de o anumita dimensiune pentru a garanta obtinerea unei tocanite apetisante.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta DNSC! Cum sa evitam fraudele și sa ne protejam datele in timpul Sarbarilor Pascale

12:55, 29.04.2024 - Echipa DNSC a pregatit un ghid de securitate a datelor online pentru Sarbatorile Pascale, pentru a evita eventualele probleme.Sfaturile DNSC sunt:Folosește site-uri romanești, pe cat posibil - pot fi mai ușor de detectat eventuale probleme.

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Carnea de miel pentru Paște, un lux pentru tot mai mulți romani. Fermierii vand miel mai ieftin in stana, dar tot nu au clienți

07:30, 26.04.2024 - Tot mai mulți romani ajung sa renunțe la bucatele tradiționale de Paște din cauza prețurilor uriașe la anumite produse. In piețele din țara, un kilogram de carne de miel costa aproximativ 60 de lei. La stana insa, dupa o negociere scurta cu crescatorii, prețurile ajung sa scada considerabil. Din cauza…

Zodii care regreta ca s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate

16:36, 19.04.2024 - Trei semne zodiacale ar putea regreta ca și-au pus sufletul pe tava. Pe de o parte, se vor elibera și se vor simți in largul lor, dar pe de alta parte, s-ar putea sa ajunga sa exprime mai mult decat și-au dorit. Intr-un moment de incredere și bunavoința, s-ar putea sa mergi puțin prea departe, dar vei…

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Elixirul miraculos al tinereții! Specialiștii Senatului Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei dezvaluie secretul unei vieți fara batranețe

17:05, 02.04.2024 - Timpul nu iarta pe nimeni, dar o descoperire revoluționara a atras atenția lumii intregi. Elixirul tinereții, o dorința veche de cand lumea, pare sa fie mai aproape de realitate decat am fi crezut vreodata. Și, surpriza, secretul nu se afla in tratamente

Cum faci cele mai bune pulpe de rața ca sa ți se topeasca in gura. Secretul simplu cu care nu dai greș niciodata

18:06, 23.03.2024 - Carnea de rața este, in general, mai tare, astfel ca are nevoie sa fie preparata cu mai multa atenție, pentru a ieși moale și savuroasa. Dar sa nu exageram, nu e nevoie sa ai o diploma de chef ca sa poți gati rața.

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…


Ce parere ai despre aceasta stire?