Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul fripturii de porc. De ce trebuie să o bagi la cuptor după ce ai fript-o

Publicat:

Secretul fripturii de porc. De ce trebuie sa o bagi la cuptor dupa ce ai fript-o. Toata lumea iși dorește sa obțina o friptura de porc perfecta, insa sunt cațiva pași de care nimeni nu a mai auzit, cel puțin pana acum. Pentru o friptura de porc perfecta, in primul rand conteaza carnea. Friptura de porc se poate face din mușchi, din ceafa, cotlet sau orice parte a porcului alegi. Secretul fripturii de porc. De ce trebuie sa o bagi la cuptor dupa ce ai fript-o In ceea ce privește modul de preparare, in funcție de cata grasime are sau cum o prepari, fiecare tip de carne are timpi diferiți, insa procedura…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se marineaza corect carnea de vita. Secretul pentru o friptura frageda și suculenta

17:10, 14.06.2024 - Carnea de vita este un preparat cu adevarat delicios, dar in același timp pretențios atunci cand trebuie sa-l gatim. Marinarea este un pas important, iar in randurile urmatoare iți vom prezenta cea mai buna metoda pentru marinarea carnii de vita. Cea mai buna metoda de a marina carnea de vita Poți face…

Cea mai frageda friptura de porc la cuptor. Cu ce sa ungi carnea, pontul bucatarilor ca sa se topeasca in gura

09:51, 02.06.2024 - Friptura de porc la cuptor este una dintre cele mai iubite și apreciate preparate, fiind adesea centrul atenției la mesele festive și nu numai. Secretul unei fripturi de porc cu adevarat fragede și suculente consta in alegerea ingredientelor potrivite și aplicarea unor tehnici culinare esențiale. In…

Deliciu de primavara: mancare de fasole verde cu usturoi, roșii și marar. Rețeta, in doar cațiva pași simpli

10:21, 23.05.2024 - Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta- 500 g fasole verde proaspata sau congelata- 3-4 roșii mari, coapte- 4-5 caței de usturoi- 1 ceapa medie- 2 linguri de ulei de masline- 1 legatura de marar proaspata- Sare și piper dupa gustCum se prepara mancarica de fasole verde cu usturoi, roșii și mararSpala…

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Painea care poate inlocui carnea se va produce la Galați: e hranitoare ca o friptura

00:36, 31.03.2024 - Painea care poate inlocui carnea costa 7-8 lei, a fost inventata de romani si satura rapid. Invenția va ajunge curand și pe mesele pofticioșilor, conform Antena 3. Chiar daca arata, miroase și are gustul obișnuit, super-painea este mai sațioasa, ca și cum ai manca in același timp o friptura. Ceea…

Cum se gatește, de fapt, un gratar corect: In ce ordine se pune carnea

02:06, 23.03.2024 - Mulți considera ca pregatirea unui gratar nu necesita mult efort și ca, odata ce carbunii s-au incins bine, pot pune carnea pe gratar la intamplare, deoarece oricum se va gati la fel. Aceasta presupunere este total greșita! In realitate, atunci cand facem gratar, este important sa respectam anumite…


Ce parere ai despre aceasta stire?