Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se gătește, de fapt, un grătar corect: În ce ordine se pune carnea

Publicat:
Cum se gătește, de fapt, un grătar corect: În ce ordine se pune carnea

Mulți considera ca pregatirea unui gratar nu necesita mult efort și ca, odata ce carbunii s-au incins bine, pot pune carnea pe gratar la intamplare, deoarece oricum se va gati la fel. Aceasta presupunere este total greșita! In realitate, atunci cand facem gratar, este important sa respectam anumite reguli de baza. Iata in ce ordine ar trebui sa punem carnea pe gratar!

Inainte de a ne apuca sa facem gratar, este crucial sa știm in ce ordine trebuie sa punem carnea pe gratar. Care este procesul corect de gatire al celor mai intalnite tipuri de carne. Iata cand trebuie sa adaugam micii sau carnea

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ordine și siguranța in Baia Mare ! Primarul Ioan Doru Dancus: Facem prioritate din siguranța baimarenilor și combatem activ consumul de substante interzise in școli

21:56, 20.04.2024 - Ordine și siguranța in Baia Mare ! Primarul Ioan Doru Dancus: Facem prioritate din siguranța baimarenilor și combatem activ consumul de substante interzise in școli Campania antidrog  și de creșterea siguranței pe strazile și in școlile din Baia Mare, demarata la inițiativa primarului interimar Ioan…

Ne așteapta un Paște scump! Carnea de miel…

11:01, 29.03.2024 - Scumpiri peste scumpiri in magazine și piețe. Turdenii spun ca se ridica in mod nejustificat prețul la diverse produse odata cu apropierea sarbatorilor pascale. Și oierii spun ca ne putem aștepta ca sa platim mai mult pentru carnea de miel, in medie cu 10 lei/kg. in plus fața de anul trecut. Tot mai…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Torțe la Rapid. Stenograme: Daniel Niculae, catre liderul galeriei: Am vorbit și cu Colțescu, a zis: „Dați, ba, cu ce vreți!” - Dan Șucu, criza de nervi

07:00, 26.03.2024 - Stenogramele sunt din ziua meciului cu FCSB, de pe 9 martie. Partida caștigata de Rapid cu 4-0 a inceput cu un arsenal pirotehnic al giuleștenilor de pe stadion. In discuția dintre Niculae, președintele Rapidului, și „Bocciu”, apare și numele lui Sebastian Colțescu, arbitrul VAR al meciului. La data…

In ce ordine se pune carnea pe gratar. Mulți romani greșesc, de asta se arde și nu iese gustoasa

11:20, 22.03.2024 - Cui nu-i place sa faca gratar in aer liber, inconjurat de familie și prieteni apropiați? Ei bine, mulți considera ca pregatirea unui gratar nu este mare bataie de cap, iar odata ce carbunii s-au incins bine, pun carnea la intamplare, pentru ca oricum se va gati la fel. Total greșit! Atunci cand facem…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Medicul Marius Dumitru: Suntem medici, motocicliști și  facem voluntariat

17:50, 18.02.2024 - Motocicliștii, o categorie de risc  in trafic? Așa zic șoferii. Dar, daca ii intrebi pe ei, raspunsul este nuanțat. ”Suntem un grup de medici motocicliști care vrem sa invațam sa ii instruim sau sa le spunem și celorlalți despre ce pot sa faca sau, mai ales, ce pot sa nu faca, adica, sa nu faca rau…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…


Ce parere ai despre aceasta stire?