Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul celei mai bune maioneze. Cum prepari rapid sosul delicios după reţeta lui Jamie Oliver

Publicat:

Secretul maionezei perfecte sta in modul de preparare, dar si in folosirea a doua tipuri de ulei (sau chiar mai multe), spune renumitul bucatar .Sosul delicios, nelipsit din salata de boeuf, pune de multe ori probleme gospodinelor care il prepara.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mamaliga cu unt, branza și muschiuleț afumat: rețeta de care te vei indragosti. Va deveni mancarea preferata a intregii familii

07:26, 14.06.2024 - IngredientePentru a pregati aceasta rețeta delicioasa, vom avea nevoie doar de cateva ingrediente banale! Mai precis, pentru 3 – 4 porții, va trebui sa avem la indemana 200 de grame de malai, un litru de apa, 50 de grame de unt, 5 linguri mari de smantana, 250 de grame de cașcaval, 100 de grame de mozzarella,…

Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețeta de desert rapid și ușor

11:30, 06.06.2024 - Dovleceii sunt printre cele mai populare legume, de care ne putem bucura pe tot parcursul anului. Sunt și foarte versatili pentru ca ii putem folosi in multe preparate, cuprinzand toate categoriile de rețete. Putem prepara din dovlecei salate și aperitive, supe și ciorbe, mancaruri scazute, conserve…

Rețeta de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert simplu, rapid și delicios

23:10, 17.05.2024 - Ți-e pofta de ceva dulce? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert delicios, simplu și rapid. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de tarta cu ciuperci și spanac. Simplu și rapid pentru un pranz delicios

16:01, 15.05.2024 - Odata cu creterea temperaturilor apetitul scade. Cu toate acestea corpul are nevoie de nutrienți in fiecare zi. O rețeta simpla de tarta sarata este ideala pentru a-ți recapata energia intr-o zi de vara.

Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios

00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Rețeta de chec delicios cu gust de cafea. Secretul care il face pufos și aromat

11:25, 08.04.2024 - Checul este unul dintre cele mai ușor de gatit deserturi, iar vestea buna este ca poți sa il combini cu aromele tale preferate. Iata cat de ușor se prepara checul cu gust de cafea, din cateva ingrediente ieftine. Daca apelezi la acest truc, aluatul tau va ieși pufos și aromat.


Ce parere ai despre aceasta stire?