Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secret al bucătarilor! Cum să decongelezi carnea în doar cinci minute

Publicat:

Trebuie sa pregatești repede pranzul sau cina și carnea nu s-a decongelat? Un truc folosit de marii bucatari te va ajuta s-o dezgheți in doar 5 minute.Luați doua cratite de metal și puneți-le in chiuveta. Pe una intoarceți-o cu fundul in sus și puneți carnea pe ea.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

De ce sa nu decongelezi niciodata carnea de pui la temperatura camerei. Pericolele la care te expui

15:25, 16.04.2024 - Descongelarea puiului este o sarcina care necesita puțina atenție daca vrem sa evitam riscuri pentru sanatate și sa ne bucuram la maximum de proprietațile sale nutriționale fara probleme. Iata de ce sa nu decongelezi niciodata carnea de pui la temperatura camerei și la ce pericole te poți expune daca…

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

17:51, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…

De ce sa pui carnea de porc 30 de minute la frigider inainte de a o gati. Cotletele vor ieși perfecte

16:30, 19.02.2024 - Vrei sa gatești cotlete de porc delicioase? Playtech Știri iți explica secretele unui preparat deosebit. Afla in randurile de mai jos care este motivul pentru care ar trebui sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider, inainte de a o gati. Rezultatul final va mulțumi chiar și pe pretențioși! Cotletele…


Ce parere ai despre aceasta stire?