Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sebastian Vettel va pleca în pole position la GP-ul Canadei

Publicat:

(Red Bull-Renault) va pleca din pole position, duminica, in al Canadei, a saptea etapa a de Formula 1, el inregistrand cel mai bun tim in calificarile desfasurate pe circuitul Gilles-Villeneuve, de la Montreal, informeaza AFP.


Vettel, dublu campion mondial en titre, a reusit timpul 1:13.784, fiind singurul pilot cu un timp mai mic de un minut si 14 secunde.
Rezultatele calificarilor pentru GP-ul Canadei si grila de start:

1. Sebastian Vettel (Germania/Red Bull-Renault) 1:13.784
2. Lewis

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Charles Leclerc a triumfat in sfarsit la el acasa. Monegascul a castigat a opta etapa a CM de Formula 1: A fost un vis al nostru

19:10, 26.05.2024 - Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) a castigat, duminica, Monaco Grand Prix, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, potrivit news.roEtapa urmatoare, Marele Premiu al Canadei, va avea loc in data de 9 iunie, la Montreal.

F1 - Grand Prix-ul Principatului Monaco, intrerupt dupa un impresionant acrosaj

16:50, 26.05.2024 - Marele Premiu al Principatului Monaco, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 din acest sezon, a fost intrerupt, duminica, la cateva momente dupa start din cauza unui acrosaj intre mai multi piloti, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) va pleca din pole position la MP al Principatului Monaco

10:15, 26.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Principatului Monaco, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 din acest sezon, dupa ce a obtinut cei mai buni timpi din calificarile de sambata, informeaza AFP.

Formula 1: Max Verstappen, nemulțumit deși a caștigat cursa sprint și va pleca din pole position la Miami

11:25, 05.05.2024 - ​Max Verstappen va pleca din pole position in Marele Premiu de Formula 1 din Miami, asta dupa ce a reușit sa caștige și cursa sprint de sambata. Totuși, campionul mondial și-a strigat nemulțumirile inainte de cursa de duminica.

Liderul Campionatului Mondial, Max Verstappen, va pleca din pole position in cursa de sprint pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami

10:30, 04.05.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) va pleca, sambata, din pole position in cursa de sprint pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, a sasea etapa a Campionatului Mondial, dupa ce a reusit cel mai bun timp din calificarile de sambata pe International Autodrome (5,412 km), in Miami Gardens,…

F1-Canadianul Lance Stroll, cel mai bun timp in singura sedinta de antrenamente libere pentru MP al Chinei

09:25, 19.04.2024 - Pilotul canadian Lance Stroll (Aston Martin-Mercedes) a obtinut cel mai bun timp al unicei sedinte de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Chinei la Formula 1 de la Shanghai, a 5-a etapa a Campionatului Mondial, fiind cronometrat in 1 min. 36 sec. 302/1000, informeaza AFP.

Max Verstappen va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial de Formula 1

10:35, 06.04.2024 - Max Verstappen (Red Bull) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, conform news.ro.Olandezul a fost in pole position si la primele trei curse ale sezonului, in Bahrain, Arabia Saudita si Australia.

De cine a fost ciștigat marele premiu al Arabiei Saudite la Formula 1

14:50, 10.03.2024 - Olandezul Max Verstappen a cistigat, simbata, Marele Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Verstappen s-a impus si in prima etapa, in Bahrain. Pe locul doi s-a clasat Sergio Perez, iar pe locul al treilea - Charles Leclerc. {{733445}}Debutantul Oliver Bearman,…


Ce parere ai despre aceasta stire?