Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sebastian Spanache si Teodor Pop improvizeaza la patru maini, la Ambasada

Publicat:

Amatorii de jazz vor avea ocazia sa-i revada pe pianiștii trupelor JazzyBIT și intr-un concert interesant. Este vorba despre un eveniment care-și propune sa dea libertate sunetelor, așa ca playlistul va fi 100% improvizat la fața locului.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto/video) Protest la Ambasada SUA din Chișinau: „Blinken, go home!”

13:10, 29.05.2024 - Tinerii din echipele de tineret ale partidelor din Blocul politic „Victorie” au protestat in fața Ambasadei SUA din Chișinau, in contextul vizitei lui Antony Blinken in țara noastra. Aceștia au scandat ca Republica Moldova nu are nevoie de NATO și ca influența americana asupra țarii trebuie eliminata.

SPANIA  Traficanții de droguri improvizeaza plantații de marijuana in depozite industriale

09:35, 11.05.2024 -  Poliția spaniola a depistat o plantație de marijuana intr-un depozit incalzit cu curent in valoare de 724 802 euro. The post SPANIA  Traficanții de droguri improvizeaza plantații de marijuana in depozite industriale first appeared on Informatia Zilei .

La mulți ani Teodor Pop: claparul formației timișorene JazzyBIT implinește azi o frumoasa varsta!

14:21, 09.05.2024 - Teodor Pop, muzicianul care face parte din trupa timișoreana JazzyBIT, implinește astazi 40 de ani, ocazie cu care ii uram un sincer „La Multi Ani!” Artistul s-a indragostit de pian la varsta frageda de 4 ani și a studiat muzica clasica pana la 14 ani, cand a urmat cursurile de jazz din cadrul Școlii…

Florin Piersic transmite un mesaj din spital. El a fost adus la București cu un avion SMURD

13:40, 08.05.2024 - Conducerea Institutului de boli infecțioase Matei Balș a precizat miercuri, ca starea de sanatate a lui Florin Piersic este una stabila. Actorul le-a transmis admiratorilor sai ca este „pe maini bune”. ACTUALIZARE 12:15 „Maestrul Florin Piersic dorește sa transmita ganduri bune pentru toți admiratorii…

Pedro Sanchez și-a suspendat atribuțiile publice și ia in calcul sa demisioneze, dupa ce soția lui a ajuns vizata de o ancheta privind fapte de corupție

22:06, 24.04.2024 - Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat miercuri, 24 aprilie, ca iși va suspenda atribuțiile publice pana saptamana viitoare pentru a decide daca dorește sa continue sa conduca guvernul, dupa ce un tribunal a deschis o ancheta judiciara asupra soției sale, relateaza Reuters și The Associated Press."Am…

Olanda isi inchide ambasada de la Teheran, ca masura preventiva

11:51, 13.04.2024 - Olanda isi inchide duminica ambasada de la Teheran ca masura preventiva, a anuntat Ministerul de Externe olandez intr-un comunicat dat publicitatii sambata, invocand tensiunile in crestere dintre Iran si Israel, relateaza Reuters.

Act terorist. MAE ingrijorat pentru cetațenii moldoveni aflați la Moscova: „Fiți vigilenți, urmați instrucțiunile pentru a va asigura siguranța personala”

10:10, 23.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe exprima ingrijorarea pentru siguranța cetațenilor moldoveni din Federația Rusa ca urmare a atacului armat din sala de concerte Crocus City Hall. Ambasada este in contact cu autoritațile locale pentru a stabili daca printre victime sunt și cetațeni moldoveni.


Ce parere ai despre aceasta stire?