Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sculptorul Gheorghe Postovanu împlinește 60 de ani. Cum a ajuns să creeze adevărate capodopere

Publicat:

implinește onorabila varsta de 60 de ani, dintre care mai bine de patru decenii le-a dedicat artei. Creațiile lui au ajuns sa fie admirate in țari de pe patru continente.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Rednic implineste 62 de ani. Surpriza pe care i-au facut-o un grup de copii la stadionul echipei UTA

14:56, 09.04.2024 - Tehnicianul Mircea Rednic implineste 62 de ani, iar marti a avut parte de o surpriza din partea unui grup de copii prezenti la stadionul echipei UTA Arad, potrivit news.roUTA ofera saptamanal, posibilitatea grupurilor organizate de copii sa faca un tur al stadionului.

Diagnosticata o boala rara, Celine Dion implinește 56 de ani. Care sunt ultimele noutați despre starea artistei

13:45, 29.03.2024 - Maine, pe data de 30 martie 2024, Celine Dion implinește 56 de ani. Anul trecut, cu aproximativ trei luni inainte sa aniverseze 55 de ani, caștigatoarea a cinci premii Grammy a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu sindromul persoanei rigide.

„La mulți ani, maestre Eugen Doga!”. Distinsul compozitor implinește astazi frumoasa varsta de 87 de ani

10:15, 01.03.2024 - Distinsul compozitor, Eugen Doga, Cetațean de Onoare al municipiului Chișinau, unul din autorii Imnului Orașului - implinește astazi venerabila varsta de 87 de ani. Cu aceasta ocazie primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de felicitare.

Anastasia Nichita implinește astazi 25 de ani

11:50, 19.02.2024 - Anastasia Nichita, sportiva din Republica Moldova, care a fost desemnata recent cea mai buna sportiva din Europa, astazi implinește 25 de ani. Sportiva a publicat mai multe poze pe pagina sa de facebook in descrierea carora a scris ca tot ce iși dorește este sa fie sanatoasa. ”Tot ce imi doresc la ai…

Gheoghe Hagi implinește 59 de ani. Imagini de senzație publicate de Galatasay

14:45, 05.02.2024 - Fostul capitan la Generației de Aur, Gheorghe Hagi, implinește, luni, 59 de ani. Fosta sa echipa de club, Galatasaray Instanbul a publicat imagini de senzație din perioada in care romanul a activat in Turcia.

Radu Dragușin implinește 22 de ani! Ce mesaje emoționante a primit fotbalistul de la Tottenham din partea surorii și a iubitei sale / FOTO

10:30, 03.02.2024 - Radu Dragușin, fundașul roman al celor de la Tottenham, implinește astazi varsta de 22 de ani. Noul jucator al formației engleze a rimit o multe de mesaje din partea familiei. Iata ce urari i-au facut sora și iubita starului de la Tottenham!

Peisaje de poveste in Valea Jiului

21:50, 01.02.2024 - In aceasta perioada, pe drumurile din Valea Jiului, au fost surprinse peisaje de poveste. Desigur, pentru cei responsabili de deszapezire, operațiunea nu a fost deloc ușoara, avand in vedere ca DN 66 A și DN 7A strabat zone montane. Cu toate acestea, cei care au ales sa traverseze sau sa se bucure…


Ce parere ai despre aceasta stire?