Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scene înfiorătoare lângă o școală. Un bărbat și-a dat foc lângă sediul instituției și a murit

Publicat:

Un barbat a decedat marti dimineata dupa ce si-a dat foc in apropierea unei unitati de invatamant din . Medicii sosiți la locul incidentului nu au mai reușit sa-l salveze pe barbat.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit pe strada de un tanar de 17 ani care facea școala de șoferi

17:40, 16.04.2024 - Un pieton a fost accidentat mortal, dupa ce a fost acrosat de o masina de școala condusa de un tanar de 17 ani, care se afla sub supravegherea instructorului auto, informeaza, marti, IPJ Dambovita, potrivit Agerpres.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Atac armat la sediul unei companii de langa Atena. Patru persoane, printre care și atacatorul, au murit

15:00, 12.02.2024 - Trei oameni au fost uciși luni dimineața, dupa ce un barbat a deschis focul in sediul companiei maritine European Product Carriers, din Glyfada, o suburbie a capitalei Greciei, Atena, relateaza AFP, citata de Agerpres.Atacatorul a ucis doi barbați și o femeie, apoi s-a baricadat in birourile companiei.…

Licitatii Constanta: Primaria Cogealac construieste cu un milion de euro un parc cu 60 de coloane in stil doric, langa sediul institutiei (DOCUMENT)

16:50, 10.02.2024 - Printre echipamentele propuse se numara 60 de coloane in stil doric.Primaria Cogealac va construi un parc, cu scena, 60 de coloane in stil doric, gradene pentru spectatori, foisor si teren de joaca pentru copii.Valoarea investitiei se ridica la peste 1,02 milioane de euro, iar durata de executie a lucrarilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?